jestemjakajestemm
jestemjakajestemm
  4 stycznia 2013 (pierwszy post)

Jakiej sluchacie muzyki

ShadowCaponeee
ShadowCaponeee
  7 stycznia 2013

a Ja mężczyzna,nie chłopakiem:D nie będzie mi jakiś pajac z kółkiem osinowym w dupie cisnal

kuba92762
kuba92762
  7 stycznia 2013

Interpunkcji też się nie da, mówisz? Jełop, ledwo się pojawił, a już tu pajacować próbuje.

takijedenzbloku
takijedenzbloku
  7 stycznia 2013

Siemanko :-) ja tak szczerze powordziawszy wszystkiego ale najbliżej mojego serca jest rap,reggae,dubstep :-)

ShadowCaponeee
ShadowCaponeee
  7 stycznia 2013

nie chce mi się kretynie wstawiać kropek ani przecinkow.Lecz do Twojej pustej głowy,niestety to jeszcze niedotarło :-) Panie Polonisto,piszący zwroty do adresata z małej gz:)

kuba92762
kuba92762
  7 stycznia 2013

Gdybyś umiał czytać, wiedziałbyś, czemu nie piszę do ciebie z wielkiej litery.

ShadowCaponeee
ShadowCaponeee
  7 stycznia 2013

Brak szacunku.To jakiś kolejny element kultury gimbusów?

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  7 stycznia 2013

Shejdoł ty pipeczku Kubusia obrażasz? :and:

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

ShadowCaponeee
ShadowCaponeee
  7 stycznia 2013

Nie?!Ja mu tylko uświadamiam,kim jest.A Ty tam na sportowe forum idź and przegrywaj kasę w toto-mixie.

kuba92762
kuba92762
  7 stycznia 2013

Daj spokój Dejv. To jakiś tępy przygłup, nawet nie ma co mu odpisywać bo jest intelektualnym dnem.

ShadowCaponeee
ShadowCaponeee
  7 stycznia 2013

Haha odezwał się człowiek inteligetny,co emanuje na kilometr głupota:-)zanim podejmiesz się dyskusji zajrzyj do słownika i znajdź tłumaczenie słowa "powtarzać",bo zbyt często tego nadużywasz.Aż przykro mi,że jesteś nikim

kuba92762
kuba92762
  7 stycznia 2013

Jeśli ja jestem nikim to kim ty jesteś. Prawdopodobnie pierwotniak umysłowo zjadłby cię na śniadanie.

kuba92762
kuba92762
  7 stycznia 2013

Poza tym, nie ośmieszaj się i już nie odpisuj. Wystarczająco ludzie się z ciebie śmieją, czego mam dowody na PW:)

GABRYSIAK
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 320
GABRYSIAK
  9 stycznia 2013

W KAZDEJ JEST COS FAJNEGO OPROCZ DISCO POLO NIEWIEM KTO TO SLUCHA CHYBA ROLNICY SPOD KAPLICY

xxxxxxxxxxxvv ffffffffff

DJFiceK
DJFiceK
  9 stycznia 2013

Techno hands up, hardstyle itp ;)

asiaa
asiaa
  9 stycznia 2013

Co do disco polo to kazdy sie z tej muzyki smieje ze niby wiesniacka muzyka. Ale kiedy na imprezie leci muzyka disco polo dziwnym trafem kazdy sie dobrze bawi a malo to wiekszosc utworow zna na pamiec.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.