lista tematów
bisz-nowy idol ? strona 1 z 2
01. Zew
02. Wilk chodnikowy
03. Jestem bestią
04. Carrie
05. Wnyki
06. Zawleczki, nakrętki, kapsle
07. Niech czas stanie
08. Trainspotting
09. W biegu
10. Role playing life
11. Głupiomądry
12. Indygo
13. Pollock
14. Banicja
szanujesz bisza?
http://www.youtube.com/watch?v=kG-OWJB75vs
Ten krążek jeszcze nie upneli :P. Przesłuchałem niedawno jego CD z 2011 X5 i stwierdzam, że all kawałki są klawe.
B.O.K - co trzeci track trochę gorszy(jakby więcej poświecił czasu..., albo jakbym ja więcej poświecił i przesłuchał lepiej). Z tej płyty szczególnie podoba mi się: "wszystko do nas wraca" i "domino". Fajne jest to, że ten kolo nawija różnymi sposobami(ciągle eksperymentuje z głosem) i ma ciekawe tematy. Nowa płyta zapewne będzie tak samo dobra - co widać po 3 trackach już udostępnionych
Konto usunięte: Ten krążek jeszcze nie upneli :P. Przesłuchałem niedawno jego CD z 2011 X5 i stwierdzam, że all kawałki są klawe.
B.O.K - co trzeci track trochę gorszy(jakby więcej poświecił czasu..., albo jakbym ja więcej poświecił i przesłuchał lepiej). Z tej płyty szczególnie podoba mi się: "wszystko do nas wraca" i "domino". Fajne jest to, że ten kolo nawija różnymi sposobami(ciągle eksperymentuje z głosem) i ma ciekawe tematy. Nowa płyta zapewne będzie tak samo dobra - co widać po 3 trackach już udostępnionych
slabo szukasz.od wczoraj jest dostepny na necie:D
Dobry jest.
Kiedyś na Miłosza patrzyłem i go spostrzełem, jara mnie ogólnie tak troszke.
Mądry chop.