Stare ale nadal siedzi mi w głowie ;-)
kto lubi Paktofonika ? ;-) strona 2 z 3
W dupie mam jakieś psyho chip chopy.
Magik nawet nie powiedział hlopakom czemu samobojstwo popelnil !
a jak mial im powiedziec? ;o wstac z ziemi, bo zapomnial - wrocic do mieszkania powiedziec czemu przed chwila wylecial po czym wrocic i polozyc sie w miejsce w ktore upadl? ;o
swoja droga paktofonika na zawsze bedzie w naszych glowach kazda osoba zaczynajaca przygode z hh musi znac takie zespoly jak public enemy czy takich raperow jak 2pac ice cube dr dre to sa legendy, w polsce legendy to paktofonika i kaliber 44, bo to co tworzyl joka i magik 'to cos wiecej niz rap'
No ja bym tak zrobił, co mu w tym pszerzkadzało?
Wole Soulja Boya, tych co wymieniłeś to na wiwie puszczają...
to co wolisz to juz twoja sprawa, ale porownanie soulja boya ktory jest odpowiednikiem wiz khalify aka czarne zolte czarne zolte xD do raperow ktorzy dawali najlepszy przekaz, to jak porownanie davida guetty do dj lysego :)
swoja droga daj jakis namiar na wiwe bo nie znam takiego programu, myslalem poczatkowo ze chodzi o vive ale tam tez nie puszczaja dobrego rapu, co najwyzej libera i tedeusza :D
Czarne żółte jest piosenkom rojsa da pięć dziewięć, a nie łiza kalify.
Soulja Boy ma najlepszy przekaz co nawet Bieber potwierdził, a nie jakies rapy dla psycholi.
Akurat liber jest prekursorem chip chopu w Polsce więc nie rozumiem o co hodzi?
Przepraszam kawałek czarne żólte jest Króóked J a nie Rojsa, za dużo ostatnio słucham Libera, Donia, Soulja Boya i Seleny Gomez i zapomniałem
Uwielbiam Paktofonikę, często ich słucham. Kiedyś to był hip-hop, a nie to co teraz jakieś pierdu pierdu :D