DudiLbn92
DudiLbn92
  7 sierpnia 2012 (pierwszy post)

Stare ale nadal siedzi mi w głowie ;-)

kuba92762
kuba92762
  7 sierpnia 2012

W dupie mam jakieś psyho chip chopy.
Magik nawet nie powiedział hlopakom czemu samobojstwo popelnil !

fezzorr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 92
fezzorr
  8 sierpnia 2012

a jak mial im powiedziec? ;o wstac z ziemi, bo zapomnial - wrocic do mieszkania powiedziec czemu przed chwila wylecial po czym wrocic i polozyc sie w miejsce w ktore upadl? ;o

swoja droga paktofonika na zawsze bedzie w naszych glowach kazda osoba zaczynajaca przygode z hh musi znac takie zespoly jak public enemy czy takich raperow jak 2pac ice cube dr dre to sa legendy, w polsce legendy to paktofonika i kaliber 44, bo to co tworzyl joka i magik 'to cos wiecej niz rap'

kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012
fezzorr
fezzorr: jak mial im powiedziec? ;o wstac z ziemi, bo zapomnial - wrocic do mieszkania powiedziec czemu przed chwila wylecial po czym wrocic i polozyc sie w miejsce w ktore upadl?

No ja bym tak zrobił, co mu w tym pszerzkadzało?
fezzorr
fezzorr: swoja droga paktofonika na zawsze bedzie w naszych glowach kazda osoba zaczynajaca przygode z hh musi znac takie zespoly jak public enemy czy takich raperow jak 2pac ice cube dr dre to sa legendy, w polsce legendy to paktofonika i kaliber 44, bo to co tworzyl joka i magik 'to cos wiecej niz rap'

Wole Soulja Boya, tych co wymieniłeś to na wiwie puszczają...
fezzorr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 92
fezzorr
  8 sierpnia 2012

to co wolisz to juz twoja sprawa, ale porownanie soulja boya ktory jest odpowiednikiem wiz khalify aka czarne zolte czarne zolte xD do raperow ktorzy dawali najlepszy przekaz, to jak porownanie davida guetty do dj lysego :)

swoja droga daj jakis namiar na wiwe bo nie znam takiego programu, myslalem poczatkowo ze chodzi o vive ale tam tez nie puszczaja dobrego rapu, co najwyzej libera i tedeusza :D

kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012
fezzorr
fezzorr: to co wolisz to juz twoja sprawa, ale porownanie soulja boya ktory jest odpowiednikiem wiz khalify aka czarne zolte czarne zolte xD do raperow ktorzy dawali najlepszy przekaz, to jak porownanie davida guetty do dj lysego :)

Czarne żółte jest piosenkom rojsa da pięć dziewięć, a nie łiza kalify.
Soulja Boy ma najlepszy przekaz co nawet Bieber potwierdził, a nie jakies rapy dla psycholi.
fezzorr
fezzorr: puszczaja dobrego rapu, co najwyzej libera i tedeusza :D

Akurat liber jest prekursorem chip chopu w Polsce więc nie rozumiem o co hodzi?
kuba92762
kuba92762
  8 sierpnia 2012

Przepraszam kawałek czarne żólte jest Króóked J a nie Rojsa, za dużo ostatnio słucham Libera, Donia, Soulja Boya i Seleny Gomez i zapomniałem :and:

Chudy
Chudy
  9 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stare ale nadal siedzi mi w głowie ;-)

klasyg
Sebuch
Sebuch
  9 sierpnia 2012

nie lubie :and:

Zulkaaaaa
Zulkaaaaa
  9 sierpnia 2012

Uwielbiam Paktofonikę, często ich słucham. Kiedyś to był hip-hop, a nie to co teraz jakieś pierdu pierdu :D

kuba92762
kuba92762
  9 sierpnia 2012
Zulkaaaaa
Zulkaaaaa: Uwielbiam Paktofonikę, często ich słucham. Kiedyś to był hip-hop, a nie to co teraz jakieś pierdu pierdu :D

Nie porównuj tych starych zmulonych reperuf do tego co jest dzisiaj-Ascetoholiks, pienc2dembiec itp.
Strobista
Strobista
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ascetoholiks, pienc2dembiec

zapominales o Mezu i Libeże czy jakos tak
slimaczeq
slimaczeq
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czlowieku mamy 2012 rok a ty dalej sluchasz Paktofoniki? jaki rzal teraz slucha sie firmy albo bonusa agd

XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD
Olkieee
Olkieee
  10 sierpnia 2012

ZDR :zakochany:

Zulkaaaaa
Zulkaaaaa
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie porównuj tych starych zmulonych reperuf do tego co jest dzisiaj-Ascetoholiks, pienc2dembiec itp.

Idź na szczaw i nie spinaj tak portek :D
Paulinessa
Paulinessa
  10 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za dużo ostatnio słucham Libera, Donia, Soulja Boya i Seleny Gomez i zapomniałem

:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.