dzieki niemu zostaje
https://www.youtube.com/watch?v=OJ5zhyrC3Zc
Gdy odchodzisz z fotki strona 2 z 3
Nie było mnie tu pół roku i ..... z przykrością stwierdzam, że forum "zamarło", bardzo dużo tematów poblokowanych, chyba czas coś z tym zrobić. Jak myślisz Owadzik?
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Jesień Pani, Jesień przyszła!!!-
Czas zbiorów...
Ludzie na wyjazdach, na rybach i grzybach. Są też tacy, co swój wolny czas przeznaczają na energetyzujący weekend za miastem, coś w stylu: spa albo górskiej chaty chociażby
Proponuję Ci zaopatrzyć się w ciepły koc i duży kubek na herbatę, bo gdy sezon zimowy zacznie się, to forum na nowo ożyje :)))
:)
Co ja mogę zrobić jak forum zostało ukryte i to spowodowało również zerową aktywność tutaj. Również z tego powodu zostały poblokowane/zamykane tematy bo jak nikt w przeciągu 30 dni się wypowie się w danym wątku to system z automatu zamyka temat.
A dlaczego forum zostało ukryte? Szkoda, bo miło było wejść i coś "zamieszać"
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Forum zostało ukryte bo fotka stwierdziła że nikt tam nic nie pisze. Nie pytając nas użytkowników kompletnie o zdanie nie raz pisałem do fotki ale oczywiście moje Prośby zamietli pod dywan . jakoś wcześniej nie było żadnych problemów by forum było na stronie głównej teraz Ci co dostali bana czy to na kam czy na czat nie wiedzą gdzie mają pisać Bo ktoś z Fotki stwierdził "po co forum " wbili sobie sami w kolano a wystarczyło zrobić odnośnik tak jak jest z czatem lub kamerki tylko zmienić na FORUM i problem by się rozwiązał tylko Developerom fotki się po prostu NIE CHCE
Fora internetowe odchodzą do lamusa. Największy popyt z pośród wszystkich for internetowych odnoszą fora związane z motoryzacją i jedynie takie fora w przyszłości utrzymają się w sieci a wszystko inne wyginie