Też nie możecie się doczekać? Ciekawe czy serwer Fotkowy wytrzyma :p Zapowiada się dosyć fajnie :)
lista tematów
Wirtualna domówka na Fotka.com - nowe info strona 1 z 3
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Z ciekawości nie mogę się doczekać i zobaczyć jak to będzie wyglądało. Powinni też o tym wspomnieć w Blogu Fotki a nie na Facebook.
To się zobaczy, ale myślę że serwery dadzą radę i wytrzymają :)
HardStyle
Ale Cię minusują zazdrośnicy, co za ludzie!
Konto usunięte: Też nie możecie się doczekać? Ciekawe czy serwer Fotkowy wytrzyma :p Zapowiada się dosyć fajnie :)
Wspomnieć o wydarzeniu na fejsbuczku, nie powiadomić na swoim serwisie. Brzmi trochę jak samobój albo słaba reklama kosztem drugiego serwisu. Takie "ratowanie się" na czyichś plecach.
Nie czekałam, w sumie nie wiedziałam nawet.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: zazdrośnicy
Nie chciałem tego głośno pisać ale jak widać wyręczyłaś mnie :P
Ja pazerny nie jestem jedynie pytałem o dobre towarzystwo czy będzie :P bo już wybredny mogę być jeśli chodzi o obecnych.... na wirtualnym spotkaniu I w co ja się ubiorę ? XD
Do usług na przyszłość.
Widzę męskie grono, a więc to co lubię.
Ubierz jakiś garnitur, elegancja przede wszystkim.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Ubierz jakiś garnitur,
no no wiadomo :D
Mam kreację dla ciebie ale nie wiem w jakim kolorze będzie ci najlepiej obstawiał bym czerwony
Takie emocje nas czekają kurczę XD Ciekawe ile wejściówka :D
Ładnemu we wszystkim ładnie, nie wiedziałeś?
Mi się podoba ta bordowa, gdybym miała z tego wybierać.
Szykuj gruby hajs ;>
No fakt zapomniałem faktycznie XD Czyli jednak czerwona XD Gdzieś mam swoją świnkę na takie okazje sypne miedziakami na wejściu zanim się doliczą to jakoś się na krzywy ryj wbijemy. Ty masz gwiazdę i ładny image to wejdziesz i tak za friko XD