Tak jak w temacie:)
lista tematów
Osoba niżej ocenia zdjęcia osoby wyżej strona 2 z 7
A gdzie jest napisane, że tylko oceniamy? Bo ani w temacie ani w poście, który jest do niego przypięty. 😉 Więc sobie nie dopowiadaj, że "tylko".
Poza tym nie jest bez sensu, gdy się odpowiada na zadane pytanie(w tym przypadku o ban za nieprzychylną ocenę). A, że pytanie raczej było kierowane do mnie(tak jak i tamta ocena) to tym bardziej mam prawo do tego by na to odpowiedzieć. Nie łamie regulaminu w żaden sposób. 😉 I proszę Cię. Ja odpowiedziałam jednej osobie na jej pytanie, a Ty to rozdmuchałeś. 😉 Aktualnie raczej napisałam wszystko co chciałam i tym kończę tę dyskusję. A, że już Cie oceniałam to oceny kolejnej nie pisze.
UniqueSnowflake: A gdzie jest napisane, że tylko oceniamy? Bo ani w temacie ani w poście, który jest do niego przypięty. 😉 Więc sobie nie dopowiadaj, że "tylko".
Poza tym nie jest bez sensu, gdy się odpowiada na zadane pytanie(w tym przypadku o ban za nieprzychylną ocenę). A, że pytanie raczej było kierowane do mnie(tak jak i tamta ocena) to tym bardziej mam prawo do tego by na to odpowiedzieć. Nie łamie regulaminu w żaden sposób. 😉 I proszę Cię. Ja odpowiedziałam jednej osobie na jej pytanie, a Ty to rozdmuchałeś. 😉 Aktualnie raczej napisałam wszystko co chciałam i tym kończę tę dyskusję. A, że już Cie oceniałam to oceny kolejnej nie pisze.
nie masz zbyt dużo przyjaciół, prawda?
Akurat na brak znajomych i przyjaciół nie narzekam, bo mam ich wystarczająco.
Skąd więc wniosek, że jest inaczej? 😉
Bo się dużo wypowiadam?
Jak masz jakieś "ale" to pisz na priv, nie bądź hipokrytą, bo mi uwagę zwracasz, a sam robisz to samo. A jak próbujesz prowokować to przykro mi, ale nic Ci to nie da. 😛
Pozdrawiam