co was tu jeszcze trzyma?
lista tematów
upadek fotki pl strona 1 z 2
Fotka.pl upadła dawno, teraz jest Fotka.com. Co mnie tu trzyma to tylko Forum i czasami z nudów lubię na Kamerki zaglądnąć.
HardStyle
Mnie trzyma to, ze zaglądam na grupy i się udzielam, także na forum, i gram w gry. Dawnej fotki nie ma i nie będzie, a szkoda
To co było kiedyś, już na pewno nie wróci. Kiedyś tego typu fora były głównym miejscem życia sieci. No ale wiadomo, ludzie z roku na rok coraz starsi, głównych pasjonatów mniej. a młodsze pokolenie to cóż... wychowują się raczej na fejsie.
Usunąłem gwiazdę a teraz konto, nie chciałbym odchodzić bo poznałem tu ciekawych ludzi ale z mojego telefonu nie działa poprawnie
Konto usunięte: Usunąłem gwiazdę a teraz konto, nie chciałbym odchodzić bo poznałem tu ciekawych ludzi ale z mojego telefonu nie działa poprawnie
Dragon za szybko podjąłeś decyzję o tym. To są dopiero pierwsze dni z nowym wyglądem i wiadomo że coś może nie działać tutaj lub na telefonie. Jak pamiętam to wprowadzenie nowych wyglądów skutkował zawsze tym samym, nie działo to i to, dajmy Serwisowi kilka dni lub miesiąc jak poprawia jakieś nie doróbki/błędy.
HardStyle
Owad: Dragon842: Usunąłem gwiazdę a teraz konto, nie chciałbym odchodzić bo poznałem tu ciekawych ludzi ale z mojego telefonu nie działa poprawnie Dragon za szybko podjąłeś decyzję o tym. To są dopiero pierwsze dni z nowym wyglądem i wiadomo że coś może nie działać tutaj lub na telefonie. Jak pamiętam to wprowadzenie nowych wyglądów skutkował zawsze tym samym, nie działo to i to, dajmy Serwisowi kilka dni lub miesiąc jak poprawia jakieś nie doróbki/błędy.
Według tego co pisze to już moja przeglądarka nie jest wspierana a więc także system blackberry więc chyba nic nie zmieni się, wcześniej działało. Co najlepsze forum, czat podglądacz działają gdy wpiszę bezpośredni adres do tego ale już wiadomości pisanie i odbieranie nie działa tak jak i zdjęcia najnowsze.