Myślę że jest mała nadzieja przynajmniej dla garstki ludzi. Tylko naturalne leki mają sens bytu zawsze tak było i będzie. Natura daje nam na tacy wszystko nauczmy się z tego korzystać. Marihuana też jest stworzona przez naturę źli ludzie zakazali korzystania z dobrodziejstw , zmieńmy to już teraz !
CBD, Marihuana.
Twierdzisz że Marihuana to jakieś modyfikacje genetyczne ? Czyli jak rośliny Konopne są wytworem człowieka ? Wróćmy. Dokładnie mam na myśli CBD która oczywiście jest pozyskiwana z Marihuany. W ogóle nie pochwalam korzystania w celach odurzających choć by z Marihuany. Jak robisz coś w złej wierze to chyba oczywiste że jesteś potworem. Ja tak nie robię. Jak by wróciła stara moja śpiewka to w ogóle bym tu nie pisała i bym się wymądrzał , a tego chyba nie robię ?
Ciekawe, że starzy palacze tak walczą o legalizację. Niby z pobudek leczniczych, to tylko hipokryzja.
Natura też daje od siebie cykutę. Też możesz ją spożyć. Nie jest modyfikowana....
tibauId Jak dobrze poszukasz to zobaczysz że to nie tylko hipoteza. Nie jestem w stanie przekazać wszystkiego co wiem , co myślę. Trochę wysiłku. Też jestem przecież człowiekiem. Sam dopiero odkryłem w sobie wyjątkową wytrwałość , wyjątkowy spokój ducha powinienem teraz krzyczeć tego nie robię.
A po ile teraz chodzi gram skuna? Bo kiedyś za moich czasów nastoletnich to chodził tak od 15 do 20. A teraz jak to cenowo stoi???
Damian241: Gram skuna nic nie jest wart zero głupcze. Przepraszam ale zaczynam czuć do was pogardę. Głupcy.