Dziewczyny, czy chodzicie już po ulicach z gołymi brzuszkami?:)
Gołe brzuszki strona 1 z 2
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?
U siebie na Mieście już zaobserwowałem kilka dziewcząt co pokazują tak zwane twoje odkryte brzuszki, ciepło się zrobiło to wychodzą z Domów letnio ubrane, ale są zakazy ale jak widać trochę ocieplenia i nie usiedzą w domu
Ooo to fajnie widzisz. I co, nie miałeś ochoty do nich podejść i im podłubać w pępuszkach?:)
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?
No kręci mnie jak najbardziej. I jeszcze jak mają do tego ciekawe kształty pępuszków.
Owad. Wiem ze nie na temat ale chciałem przeprosić że tak ciebie zaatakowałem czasem nie panuję nad sobą jak się napiję alko. A tak było nie ukrywam. Trudne to wszystko momentami mnie przerasta zwłaszcza kiedy bliscy podchodzą tak beztrosko do tej sytuacji.
jacek1982 a dlaczego? A co Ty taki pruderyjny?
Nie wiem w jakim świecie Ty żyjesz, ale krótkie sukienki i dekolty(ale na pewno mniej niż w czasach obecnych) czy odsłonięte ramiona wprowadzano do mody już w latach 60. Wówczas modne były np naprawdę krótkie sukienki czy spodenki(spotykane dość często). Dekolty nieco mniej, ale z kolejnymi latami się to zmieniało i przeglądając artykuły modowe czy zdjęcia z tamtych czasów jest to dość mocno widoczne( polecam prześledzić zmiany mody od lat 20 do 90 chociażby).
Już nie przesadzaj. Moda idzie naprzód, ale zatacza koło i wraca. Chociażby przykład szkocka krata. No nikt mi nie powie, że nie wraca do mody, coraz więcej dziewcząt nosi choćby spódniczki ala mundurkowe właśnie w szkocką kratę. :p No albo tiulowe/szyfonowe lekkie przejrzyste bluzki. To to chyba nigdy z mody nie wyjdzie. Czy satyna. Znów się widuje ubrania dzienne(bo satyna kojarzy się raczej z piżamą) z tego materiału. Kurtki jeansowe. No wiele jest takich przykładów. 🤷🏻♀️
No i co najważniejsze. Każdy czuje się dobrze w czymś innym i ubiór jest kwestią gustu, stylu czy subkultury. Mamy teraz tyle możliwości, że można wybierać. Każdy nosi się jak chce i jak mu wygodnie.