tęsknie za Martą z Szopienic,ona jest legenda hyde
lista tematów
co robic jak zakazali wyjść z domu?
Chyba sobię zmienię tapetę w telefonie 😜 na nie byle co XD A jak ktoś zapytam to powiem że to taka tam gwiazdeczka.
Konto usunięte: Chyba sobię zmienię tapetę w telefonie 😜 na nie byle co XD A jak ktoś zapytam to powiem że to taka tam gwiazdeczka.
Gdybyś chciał zmienić to już dawno byś to zrobił. Nie podpuszczaj mnie.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: zly: MARTA SOWA JESZCZE ZYJE???
Chyba mylisz pojęcia, z czego pamiętam to był Marcin Sowa, jej wspólnik i taki sam troll.
Jak ty Marty kariny sowy nie znasz to niezły random jesteś xD
Btw tęsknię za jej cyckami, bardzo piękne ma
O matko Łukasz, przecież to najmilszy komplement jaki mogłeś mi zrobić.
Zgubiłam się w internecie.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Rex zaprzestał się udzielać w dziale Sport z resztą ekipy, i dlatego go nie widujesz tutaj. Hmm raz na jakiś czas tu wejdzie i doda jakiegoś posta
A gdzie jest to ja tego nie wiem, może obstawia jakieś mecze i notuję kto by z kim wygrał, teraz ma dużo czasu do namysłu bo rozgrywki są przerwane :)
HardStyle
Staram się nie myśleć o tym wszystkim co się aktualnie dzieje na świecie i oddalam swoje myśli w bardziej przyjazne zakątki wirtualnego świata...
Moment wart każdej chwili ? Jeśli tylko wiem że drugiej stronie jest równie miło jak i mi. :P
Na razie uciekam muszę na działce budki oczyścić i podsypać solą na nowy lęg :P
Miłego dnia gwiazdeczko
Konto usunięte: jestemwczorajsza: Gradek miły się zrobił po pierwszych siwych włosach. Czyżby to już ten moment?
Staram się nie myśleć o tym wszystkim co się aktualnie dzieje na świecie i oddalam swoje myśli w bardziej przyjazne zakątki wirtualnego świata...jestemwczorajsza: Czyżby to już ten moment?
Moment wart każdej chwili ? Jeśli tylko wiem że drugiej stronie jest równie miło jak i mi. :P
Na razie uciekam muszę na działce budki oczyścić i podsypać solą na nowy lęg :P
Miłego dnia gwiazdeczko
Zawsze drugiej stronie jest miło otrzymywać miłe słowa. Więc retoryczne stwierdzenie. :D
UWAŻAJ NA SIEBIE, jeśli już tak ryzykujesz wyjściem z domu. :D
Dziękuję i wzajemnie. (:
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.