Pokój bólu strona 2 z 3
Boli mnie to że co dzień to samo ten sam schemat ,Niekończąca się nuda. Życie litania lat miesięcy tygodni godzin minut i sekund .I co dzień to samo. Przekleństwo żywota w tych czasach bez polotu bez smaku bo wszystko jałowe jak ziemia tak i ludzie .Tlen pełen zgnilizny waszych oddechów skradany by płuca mogły oddychać lecz trucizną każdy wydech opluwa rzeczywistość bytu sęs jestestwa w martwym świecie oczy bolą od patrzenia serce pęka dusza sama chce odejść i nie męczyć się tą farsą pozorów tym udawaniem żywego w świecie pełnym żywych trupów
Mnie serce boli. Całkiem niedawno miałem zawał bo tak to wszystko przeżywam.Sam się zastanawiam jak to przeżyłem podobno długo byłem nieprzytomny może nawet nie żywy. Dziwne to było.Teraz staram się nie denerwować chodź to nie jest łatwe. Jak ząb bardzo mocno boli to musisz poszukać dentysty bo możesz mieć większy problem z powodu zęba. Chyba jest to możliwe w miarę bezpieczne jak dentysta nie jest idiotą.
AnnaMaciejewska Pięknie napisałaś. Ale warto też dostrzegać pozytywy powietrze wcale takie złe nie jest ludzie swoją próżnością tak nie zatruwają świata bo nie mogą. Z nieba nie spada chemiczny pył , zwierzęta mają wreszcie przestrzeń do życia ja widzę też dobre tego strony. No samolubność nas zabija.
Od rana boli mnie głowa, jakaś rada na walkę z bólem? Odpadają tabletki i seks.
Maryla Rodowicz to moja ciotka
cornelie: Może porządny sen ? W zaistniałej sytuacji prawie każda dolegliwość może być alarmująca. Ale też nie popadajmy w paranoję.
Ja biorę tabletki jak boli ale ty ich nie chcesz brać hmm sposobów bez tabletek jest wiele i znajdziesz je wpisując w wyszukiwarce np sposoby domowe na ból głowy a jednym z nich jest zimny okład lub spacer na powietrzu albo kąpiel w chłodnej wodzie hmm możesz też zioła zażywać ale w tym przypadku znajdziesz je w necie itp