lista temat贸w
B臋d臋 Ojcem 馃槉 strona 2 z 3
Właśnie wczoraj dowiedziałem się Kochani, że zostanę poraz drugi Tatusiem i chciałem się z wami tym podzielić
A żona o tym wie ?
Już zazdroszczę dodatkowych pięciu stówek.... Jaj Ja bym tyle miał to bym sobie żucie ułożył XD
Tak czy siak gratulacje i niech będzie zdrowe i oczywiście chłopak. Z dziewczynkami same problemy.
gratki
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
[quote=Ursyn]Każdy kombatant powinien ją dostać.
Organizacja ZBOWID-u działa. Udaj się na Aleje Ujazdowskie, może dadzą.
Są na tym okrutnym świecie jednak dobrzy i mądrzy ludzie. tacy jak Ty, jakże dobrze że pojawiłeś na tym łez padole jako promyk i nadzieja na lepsze jutro. Jeszcze dziś się tam udam i nadmienię, że tylko dzięki Tobie mogłam nabyć ten piękny relikt przeszłości. Konie tyle nie żyją, a i ja coś ostatnio kiepsko się czuję. To chyba postępująca starość.... niewiele czasu mi już zostało
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Drodzy Państwo, chyba obraliście posty nie na forum i nie na temat, czy tak ma wyglądać rolą Ojca? 🤔 Proszę o uszanowanie mojej osoby i nie pisanie takich postów! Z góry dziękuję!
Konto usuni臋te: Kolego, nie wiem jaki masz cel swojej rozmowy, lecz od dodawania takich postów z koleżanką zastosuj Prywatną wiadomość, a nie Forum .
Gdyby tak każdy z każdym rozmawiał prywatnie, to po co to forum Szarokomórkowy eunuchu? :(
Już ja każdego ojca będę szanował. Widać po tobie darwinizm.
Jakbyśmy się znali...
Aganiok22: Co Ci powiem to Ci powiem, ale Ci powiem "Jak Ty mnie zaimponowałeś teraz" . I całkiem teraz staram się być poważna. jak mi wychodzi nie wiem, ale się staram.
Czas stąd wychodzić. Tak musiałem zobaczyć głupka chwalącego się na forum dzieckiem.
Pewnie po pierwszym odkrył co to poczęcie a teraz chce pochwał i medalu za drugie...