lista tematów
WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY 2020 ❤ strona 1 z 2
Kochani , parę zdań o tym czy bierzecie udział w Wielkiej Orkiestrze świątecznej pomocy , czy wspieracie oraz jakie Miasto z którego piszecie ❤
Banan! To byl tradycyjny, coroczny temat
hihihi ;)
gratuluje refleksu :D
Swiatelko do nieba w tym roku wyjatowo kolo Wawelu, nie na rynku... :)
Co roku mam w zwyczaju wspierac tego typu inicjatywy... ;) W tym nie będzie inaczej :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Żona leżała w Matce Polce ,jak okiem sięgnął wszędzie sprzęt z naklejką wośp ,swoją cegiełkę do ich dzieła dorzucam jak co roku.😊
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
piekloWgDantego: Żona leżała w Matce Polce ,jak okiem sięgnął wszędzie sprzęt z naklejką wośp ,swoją cegiełkę do ich dzieła dorzucam jak co roku.😊
Do nas rowniez masa tego sprzetu trafia i na wlasne oczy mozna sie przekonac, ze rzeczywiscie te pieniadze trafiaja na cel na jaki deklarowano, ze trafia :)
piekloWgDantego: BujajacaWoblokachh: rzeczywiscie te pieniadze trafiaja na cel na jaki deklarowano, ze trafia :)
A ,że życie przewrotnym jest,to nigdy nie wiesz w jakiej sytuacji zostaniesz postawionym i kiedy i od kogo pomoc będzie ci potrzebna. Dlatego takie akcje lubie wspierać.😊
Ja w miare mozliwosci staram sie wlaczac w tego typu akcje. Nie mam tylko na mysli WOSP.
Jest wele opcji, umozliwiajacych wlaczenie sie w pomoc...
Wolontariat tez jest fajny - mozna nie tylko pomoc,ale i poznac mase wspanialych, cieawych ludzi...
Mija rok od zamordowania Prezydenta Gdańska. Nadal się słyszy o fakcie że ma się dobrze I widziany na ulicy itp
Jakoś do całej reszty fundacji nie mam przekonania,jedynie 1%podatku na kogoś tam zawsze przekaże,a i są oczywiście jeszcze moi ulubieńcy PANDA. Kierowniku ,dwa złote mi brakuje Pan-da.😊 Jak już wspominałem ,różnie w życiu bywało ,także grupęPANDA.też wspieram. Przynajmniej mam pewność,że to przepije,a nie wyda na głupoty.😉
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.