Gwiazdy to magia. Każdy z nas powinien mieć swoją Gwiazdę i z nią rozmawiać. Ale ktoz teraz patrzy w niebo a tym bardziej zauważa Gwiazdy. Te malutkie kropeczki które w ciemności świeca. Nikt prawie się nad nimi nie zastanawia. A tak wielkie są, tak wielkie znaczenie mają. Są magiczne. Weź swoją drugą połowę wyjdź późnym wieczorem na zewnątrz zdała od miasta i w taka zimowa porą gdy jest lekki przymrozek obejmuj swą miłość spogladnijcie razem w Gwiazdy, scisnij jej dłoń, pocaluj, szepnij miłe słowo do ucha, powiedz jej ze ja kochasz a obiecuję wam że zobaczycie Magię jaka istnieje. Tak samo działa w samotności. JA SWOJĄ GWIAZDĘ A TY?
lista tematów
Z Samotności uciekam do Gwiazd a Ty?
Uwielbiam niebo nocą, pełne gwiazd. W mieście tak tego nie widać, ale gdy wyjeżdżam na wieś do swojej rodziny, najchętniej spędzałabym czas tylko na zewnątrz.
No za jakiś czas już nie tak odległy wasze dzieci już nie będą pamiętać jak wygląda normalne czyste niego. Satelity z internetem sieci Starlink już się o to postarają. Ponoć ruskie już szykują satelitę który będzie na nocnym niebie wyświetlał reklamy pampersów i innych podpasek czy innego gówna.
Szkoda , że Kobiety czują romantyzm tylko do pieniądza...
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Konto usunięte: Nom. To jest smutne. Niestety takie czasy. Teraz poznać prawdziwa romantyczna kobietę graniczy z cudem.
Zawsze mnie to zastanawia, jak widzę takie wypowiedzi.
A może to ja się wychowałam pod jakimś kloszem, bo nie zadaję się i nie znam wspominanych przez Was kobiet. Zupełnie, jakby to była jakaś legenda.
Konto usunięte: Gwiazdy to magia. Każdy z nas powinien mieć swoją Gwiazdę i z nią rozmawiać. Ale ktoz teraz patrzy w niebo a tym bardziej zauważa Gwiazdy. Te malutkie kropeczki które w ciemności świeca. Nikt prawie się nad nimi nie zastanawia. A tak wielkie są, tak wielkie znaczenie mają. Są magiczne.
Konto usunięte: Weź swoją drugą połowę wyjdź późnym wieczorem na zewnątrz zdała od miasta i w taka zimowa porą gdy jest lekki przymrozek obejmuj swą miłość spogladnijcie razem w Gwiazdy, scisnij jej dłoń, pocaluj, szepnij miłe słowo do ucha, powiedz jej ze ja kochasz a obiecuję wam że zobaczycie Magię jaka istnieje
Konto usunięte: Ponoć ruskie już szykują satelitę który będzie na nocnym niebie wyświetlał reklamy pampersów i innych podpasek czy innego gówna.
leon28: oam: Lubię patrzeć wieczorami w niebo, chciałabym popatrzeć na gwiazdy przez teleskop, to byłoby coś! :)imho wieksze wrazenie robia planety.
To normalne. W końcu planety są bliżej nas. Gwiazd to nawet kosmiczny teleskop nasa nie przybliży na tyle, żeby było można zobaczyć coś więcej niż widzimy z ziemi.
Damian241: To normalne. W końcu planety są bliżej nas. Gwiazd to nawet kosmiczny teleskop nasa nie przybliży na tyle, żeby było można zobaczyć coś więcej niż widzimy z ziemi.
leon28
nie wiem czy kiedys obserwowales niebo. na mnie wrazenie robia planety, bo po prostu inaczej wygladaja. ogladales saturna lub jowisza z ksiezycami? tam po prostu cos widac, a gwiazdy obserwujac golym okiem (w sensie przez teleskop, ale okiem) , to punkciki.
ale dla kazdego cos milego