Konto usunięte: Pewno jak co roku wódkę grzybówkę
Pewnie ciasto pewnie zupę no i zaryzykuje i podzielę się z końmi i krowami nigdy jeszcze im na papu grzybów nie dawałem może się skuszą
Zacnie, życzę samych sukcesów kulinarnych. :D
Konto usunięte: Kawał prącia :D
Ah, wiedziałam, że Ciebie również urzeknie mój bydlak! :D
Konto usunięte: no ja umieram na katar
Ja tez. Dziś już okrągły tydzień. :-/
Konto usunięte: Gradek prawda jest taka że faceci są miękcy pod względem choroby
Nie wszyscy! :D
Konto usunięte: Czyli wychodzi na to że to kobiety powinny chodzić na wojny XD
No i chodzą
Konto usunięte: Kolejny minus jesieni okres grzewczy plusowa temperatura a jakiś sąsiad odkręcił kaloryfer uj wi co z nim ma że piszczy jak cholera rezonansuje na cały pion jeszcze kumam jak by spał w tym pokoju ale kierwa Nie to na uj odkręca a potem płacze że tyle płaci za ogrzewanie.. kierde to sobie pospałem !
jedyne rozwiązanie to stopery w uszy :D
Konto usunięte: Az mi sie przypomniala piwnica mojej babci, gdzie chyba bylo wieksze zageszczenie przetworow na m², niz ludzi w Pekinie.
U mojej ta sama sytuacja, do tej pory tak ma.
Konto usunięte: Swoja droga dalej nie wiem jak to robila, ze ja jako 15/16 - letni chlopak mialem proboemy z otworzeniem sloika, ktory zakrecala.
Nie tyle zakręcenie co samo gotowanie tych słoików z zawartością się do tego przyczyniły. :P
Konto usunięte: Udowodnilas ze czasami mniej znaczy wiecej. Pocieszajace.
Konto usunięte: No widac, widac. Pamietam mode na rozne wzorki, teraz u ciebie widze jakis brokat. Ladne, tylko strach teraz palce gdziekolwiek wkladac, ze sie zniszczy.
Gdyby to był zwykły lakier to bym się bała, ale luzik, zmywanie ręczne, grzebanie w ziemi i dalej jak nowe! Ja stawiam na prostotę i minimalizm, nie lubię dziwactw szczególnie na paznokciach. :P
Konto usunięte: ow! Albo znasz jakies mega miejscowki, albo zbierales to kilka lat.
W lasach jest taki wysyp, że spokojnie zbierzesz więcej niż @dokadnocaidziejez :)
Owad: A tam szalony, po prostu lubię upały i jak poczuje troszkę chłodu w jesień to się ubieram już grubo
Widzę, że nie tylko ze mnie zmarzluch, no ale mi to odpowiada. :)