Zasady są proste. Jedna osoba pisze swoje marzenie/życzenie... Następna osoba "niszczy" to marzenie dopisując ciąg dalszy NP 1. Chciałabym mieć ferrari 2. Masz ferrari. Jedziesz 200 km/h po polskiej drodze. Na koleinie wyrzuca cię w powietrze, wbijasz się bokiem na drzewo, a samochód je oplata miażdżąc cię w środku. Zrozumiałe? No to jedziemy ChciałabymTrafić 6 w totka
Zniszcz marzenie馃槇馃槇 strona 1 z 2
Jesteś tak napalony na tą konsolę ze zamawiasz na necie po kosztach otwierasz a tam puszka konserwy😂😂
Moje marzenie lato na Krecie
Nici z twojego marzenia będą, bo na Kretę zbliża się wala cumami i zapowiadają wielkie zniszczenia, więc to lata z tymi porządkami się nie wyrobią.
Moje marzenie to polecieć w kosmos.
Owad siedzisz w fotelu rakiety...odliczanie 5..4..3..2 i nagle wpadają tajniaki wiedzieli ze lecisz na dopalaczu i to marne 0.5 gieta spedzasz na kosmicznym dołku....😂😂
Moim marzeniem jest szczera spowiedz..
W życiu jej się nie doczekasz, bo ksiądz za szczerą spowiedź zaproponuje ci sex, więc musisz doczekać starości i po śmierci staniesz przed szczerą spowiedzią Boga.
Moim marzenie jest trafić w szóstkę lotka.
To twoj dzień trafiłeś 6 sprawdzasz ile padło wygranych 1 stopnia.Patrzysz,nie wierzysz i okazuje sie ze pierwszy raz w historii bylo ich tyle ze twoja szczęśliwa szóstka to 14,99.
Tylko marzeniem,chodz jak odnajdziesz Zeusa i uzyskasz zgodę szukaj jej w morskiej pianie i gryz gryz😂😂
Moim marzeniem jest jajecznica z cebulką😝😝
Z jajecznicy nici będą bo kupisz jajka już z zarodkami się rozwijającymi w jajku, i przy każdym rozbiciu taki martwy zarodek będzie. A cebulę wycofali już z sprzedaży i gospodarowania jej na uprawach.
Moim marzeniem jest pojechać na mecz Chelsea w Lidze Mistrzów.
Ole Ole jestes w drodze na mecz Chelsea i nagle w radiu podają że pseudo kibice Arsenalu wzieli twoją drużynę za zakładników
afro: Łamiesz zasady. Twoim celem jest zniszczyć marzenie, a nie doprowadzać do tego, żeby one się ziściło. Gdzie napisałem, że jestem już burmistrzem? ech,,, tworzysz wątek to chociaż i trzymaj się ustalonych reguł, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz i daj szansę innym się wypowiedzieć