Bo wywnioskujac ze swoich faktów szary człowiek nie ma co tutaj szukać ,bo nie ma czym tutaj zaswiecic,ani ze sobą reprezentować.Trzeba okazywać swoją za.j.e.b.i.s.t.o.ść inaczej same x dostaniesz.
lista tematów
Czy ta strona jest ,żeby się lansować? strona 1 z 2
A to ktos sie tymi 'x' przejmuje?
To nie sklep ortopedyczny by byly na tym portalu jakies 'laski', za to sa DZIEWCZETA, DZIEWCZYNY i KOBIETY ;). Warto zapamietac
Nalezy rowniez dodac, ze forum nie jest miesjcem do obrazania/wyśmiewania KOGOKOLWIEK, ani KOBIET ani MEZCZYZN, zatem badz tak uprzejmy i pohamuj swoj jezyczek ;).
Cos w tym jest... Choc zawsze znajdzie sie grono osob, ktorym brak fotki w chwili rozpoczynania z druga osoba rozmowy moze przeszkadzac
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: Choc zawsze znajdzie sie grono osob, ktorym brak fotki w chwili rozpoczynania z druga osoba rozmowy moze przeszkadzac
Są wyjątki więc nic straconego.... bo kontakt z kimś to nie znaczy że od razu ktoś z tym kimś musi się w pewnym czasie spotkać grunt to akceptować swoje JA i nowo poznane TY :D
Wolę tego "X" teraz dostać niż dawniej te "1 - Porażkę".
Konto usunięte: Bo wywnioskujac ze swoich faktów szary człowiek nie ma co tutaj szukać ,bo nie ma czym tutaj zaswiecic,ani ze sobą reprezentować
Zależy czego ten szary człowiek tutaj szuka. Ja jestem szarym człowiekiem i jakoś znalazłem sobie tutaj miejsce np na Forum i fajnie się tu bawię i poznaje fajnych ludzi i nie muszę nic sobą reprezentować :)
HardStyle
Owad: Sebastian199999: .Trzeba okazywać swoją za.j.e.b.i.s.t.o.ść inaczej same x dostaniesz.
Wolę tego "X" teraz dostać niż dawniej te "1 - Porażkę" To tak samo jak na bado.
.Sebastian199999: Bo wywnioskujac ze swoich faktów szary człowiek nie ma co tutaj szukać ,bo nie ma czym tutaj zaswiecic,ani ze sobą reprezentować
Zależy czego ten szary człowiek tutaj szuka. Ja jestem szarym człowiekiem i jakoś znalazłem sobie tutaj miejsce np na Forum i fajnie się tu bawię i poznaje fajnych ludzi i nie muszę nic sobą reprezentować :)
Konto usunięte: Owad: Sebastian199999: .Trzeba okazywać swoją za.j.e.b.i.s.t.o.ść inaczej same x dostaniesz.
Wolę tego "X" teraz dostać niż dawniej te "1 - Porażkę" To tak samo jak na bado.
.Sebastian199999: Bo wywnioskujac ze swoich faktów szary człowiek nie ma co tutaj szukać ,bo nie ma czym tutaj zaswiecic,ani ze sobą reprezentować
To tak samo z tymi x i sercami jest na Badoo.
Konto usunięte: BujajacaWoblokachh: To nie sklep ortopedyczny by byly na tym portalu jakies 'laski', za to sa DZIEWCZETA, DZIEWCZYNY i KOBIETY ;)
Śmiem wątpić, ale nie będę przekonywał moderacji bo ban murowany Sebastian199999: szary człowiek nie ma co tutaj szukać
Nie sposób odmówić Ci racji
Ja zawsze mam rację .Moja racja
Konto usunięte: MGTOWsweet: BujajacaWoblokachh: To nie sklep ortopedyczny by byly na tym portalu jakies 'laski', za to sa DZIEWCZETA, DZIEWCZYNY i KOBIETY ;)
Śmiem wątpić, ale nie będę przekonywał moderacji bo ban murowany Sebastian199999: szary człowiek nie ma co tutaj szukać
Nie sposób odmówić Ci racji
Ja zawsze mam rację .Moja racja
Moja racja jest mojsza najmojsza i na wieki wieków amen.