Wydaje mi się ze kamerki straciły kolory.Pamietacie takich psycholi😂😂 jak Zbuchany..DjSpikus...Slavee Sadovski...Shizolek😜😜
lista tematów
Pamietacie najlepszych na fotka.tv?? strona 2 z 3
Co kto wolał
No każdy miał swoje miejsce wtedy jedni na czacie inni na kamerkach i forum. Tak czy siak teraz fotka bardziej mi instargam przypomina gdzie każdy wsadza superaśna foteczki aby inni się tym podniecali albo dołowali tak czy siak zmiany są spore ale czy na lepsze... to już niech każdy sam sobie oceni.
Konto usunięte: Panie, ja tu jestem od 2008roku! Trochę kont już się tutaj przewinęło od tego czasu. :D
Ostatnio przeglądałem konta na wyszukiwarce tu na FOTCE i ogromna ilość kont jest mniej więcej z 2008 a przynajmniej ostatnie logowanie. Moim zdaniem po 5latach o ostatniego logowania konta powinny z automatu znikać. Kiedyś fotka się chwaliła ile ma kont teraz już chyba tego nie publikują. Ciekawe jakie statystyki mają AKTYWNYCH kont a jakie tych już nie odwiedzanych.
Konto usunięte: Ostatnio przeglądałem konta na wyszukiwarce tu na FOTCE i ogromna ilość kont jest mniej więcej z 2008 a przynajmniej ostatnie logowanie. Moim zdaniem po 5latach o ostatniego logowania konta powinny z automatu znikać. Kiedyś fotka się chwaliła ile ma kont teraz już chyba tego nie publikują. Ciekawe jakie statystyki mają AKTYWNYCH kont a jakie tych już nie odwiedzanych.