Zamykasz temat z braku argumentów?
Pozdrawiam moderatorkę forum.
Zamykasz temat z braku argumentów?
To Hydepark, nie łamię regulaminu, po co to zamykasz?
To zupełnie inaczej definiowane pojęcie niż wy tutaj to rozumiecie (zgodnie z waszymi argumentami). Mam uważać co mówię, nie mówić że ktoś jest otyły, wygląda potwornie zaniedbanie. To prowadzi do wzmocnienia pozytywnego w złym postępowaniu.
Synku specjalizacje zrobisz za jakieś 5 lat. To że zaliczyłeś jedno nie znaczy że zaliczysz drugie. Nikt Cie tu o zawód nie pytał, bo w sumie nikogo to nie obchodzi. Chciałeś, pochwaliłeś się wiadomości prywatne poleciały. A w ogóle to życzę szczęścia i powodzenia bo z takim chamskim podejściem do ludzi, których nie znasz, którzy nic Ci nie zrobili no cóż...
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Olka a co chciał innego osiągnąć pisząc że jest lekarzem? Wiadomości prywatne bo co innego tu można dostać?
Я удалю secret chat
Żyj sobie dalej w swoim matrixie xD Mow mi jeszcze kiedy specjalizacje zrobie i ułóż mi karierę kobieto z nadwagą.
Podpowiem ci bo rozumem nie grzeszysz: podeprzeć moje argumenty. Czasem ma to sens.
Я удалю secret chat
Ma studia, sylwetke i co tam jeszcze..a nie ma za grosz: wyczucia, taktu, empatii. Wszystkie na kamerkach są fuj i do pięt mu nie dorastają. I dziwić się, ze wciąż szuka tej jedenynej, chiciaz i tak nam zaraz będzie wmawiał ze taka już jest, szczupła, bez tłustych włosów i bezdzietna 😂😂😂😂😂