Jestem osoba niepełnosprawną i szukam kolegow i kolezanek.Czy na tej stronie internetowej mogę znaleźć ludzi co chcieliby pisac z taka ciezko chora osoba jak ja.
Szukam kolegow i kolezanek. strona 1 z 2
Wszędzie gdzie nie zajrzę w tym tyg piszesz to samo. Zapamiętaj jedno. Nie ważne czy jesteś niepełnosprawny czy zdrowy jesteś człowiekiem i jakiś znajomych masz. A ostatnio żalisz się strasznie na fb.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Nie śledzę. To ty pojawiłeś się tam gdzie ja jestem od lat i stękasz. Równie dobrze mogłabym napisać że Ty mnie śledzisz. Akurat rzuciło mi się na oczy że czytałam dokładnie taka samą treść w tym tyg na lokalnym fb.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
"Kobieta łódź"... chłopie, zmień wymagania. Może na początek zacznij od po prostu KOBIETY? Kobiety łodzie, kobiety rekiny, kobiety taborety zostaw na potem, jak już zdobędziesz trochę doświadczenia. Jo i ten stały związek od 20 lat do 40.. może zrezygnuj z ilości tych lat? Pomijając fakt, że nie wiesz czy będziesz jeszcze żył za te 20-40 lat xD
Hej, mieszkam już trochę w Zielonej Górze. Niestety nie znam tu nikogo za bardzo i często mam ochotę z kimś pogadać 😊 jak coś to proszę o priv ☺
xxMonika1992xx
Nie wiem czemu Cie minusują, ja nawet chichłam. xD Elegancko wypunktowane.