Hejka.
- Jak samopoczucie?
- Jak Wam się podoba obecna pogoda w Polsce?
- Macie klimę w pracy?
- Pijecie dużo wody?
Poproszę z powrotem wiosnę.
lista tematów
Piekło zstąpiło na hehe Ziemię. strona 1 z 2
Hejka! Dobre, w koncu wiaterek sie zerwal to jest jak funkcjonować, choć szkoda ze tak pozno.. w ogole... Nienawidze lata, upalow.. Dla mnie moze byc bez przerwy wiosna. :P staram sie, choc marnie mi to wychodzi.. mam to samo :)
Ziemia
- Jak samopoczucie?
- Jak Wam się podoba obecna pogoda w Polsce?
- Macie klimę w pracy?
- Pijecie dużo wody?
Poproszę z powrotem wiosnę. Samopoczucie świetne, pogodą jak kobieta zmienna ale trzeba znosić, klimatyzacja to podstawa.
Protestuje, moderator powinien miec aktualne zdjecie, Patrycja ma stare! :DDDDDD
Pije ok 3 litrow wody, nie pomaga w te upaly. Spalilam sie na sloneczku i teraz umieraaaam.
Gratuluje awansu, Pati :D
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
aktualne tak jak wczesniej gdzies tu na forum pisala-usuneli jej ja tez sie spalilam, powoli dochodze do siebie ale w dotyku mam taka skore okropna. z czego oklady sobie robisz?
A ja mam wrażenie jakby mi sie włoski na rękach spaliły :DDPróbowałam maślanki ale nie wytrzymałam tego smrodu.. Okład z płatków owsianych i żel na poparzenia słoneczne chłodzony w lodówce. :D
W Polsce zazwyczaj jest zimno ale ostatnio wiosna i lato nie zawodza... Klima fajna sprawa ale lepiej nie przesadzac....samej wody lepiej nie pic jak juz to z cytryna lyb sokiem.
Nie było zapachu pieczonego kurczaka? :D
Dobrze, że ja tylko plecy. Pare cm więcej ciała spalonego i bym tego nie przeżyła. :D
O właśnie. Ktoś mi to polecał. Działa? :D
Abym na przyszłość wiedziała. Bo? Co Ty Graduś wymyślosz, chopie? :D
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.