gdzie się podziała ta stroną na której kiedyś można było jeszcze "poznać" jakąkolwiek kobietę ..zostało tylko "oceń moje zdjęcie"bo "musze się jedynie dowartościować"?
lista tematów
gdzie ta Fotka... strona 1 z 2
NapiszDooMnie: gdzie się podziała ta stroną na której kiedyś można było jeszcze "poznać" jakąkolwiek kobietę ..zostało tylko "oceń moje zdjęcie"bo "musze się jedynie dowartościować"?
Pamietasz ten ból, gdy dałeś jakiejś ocene 1 albo 2 bądź 3 ktore byly traktowane jako NEGATYWNE a te plakaly w komentarzach i wiadomościach prywatnych ze psujesz srednia? Ohh, piekne czasy!
NapiszDooMnie: gdzie się podziała ta stroną na której kiedyś można było jeszcze "poznać" jakąkolwiek kobietę ..zostało tylko "oceń moje zdjęcie"bo "musze się jedynie dowartościować"?
Jak widać strona nadal istnieje, tylko zostało wprowadzonych klika zmian wyglądu profili tak jak i również systemu oceniania.
Co do poznawania kobiet to jeszcze można je tu poznać, lub się mylę haha
Konto usunięte: gdy dałeś jakiejś ocene 1 albo 2 bądź 3 ktore byly traktowane jako NEGATYWNE a te plakaly w komentarzach i wiadomościach prywatnych ze psujesz srednia? Ohh, piekne czasy!
O tak to były czasy. Ocena 3 była negatywna i zacząłem je potem dawać bo ich user nie mógł usunąć
HardStyle
Niestety ale tu ciężko kogokolwiek poznać bo liczy się uroda i kasa,nie piszę że każdy człowiek taki jest ale większość już tak.
Konto usunięte: Pamietasz ten ból, gdy dałeś jakiejś ocene 1 albo 2 bądź 3 ktore byly traktowane jako NEGATYWNE
pamiętam, przed chwilą widziałem własnie konto pewnej osoby zdjęcia wszystkie "erotycznej wersji" komentarze zablokowane na priw zapewne i tak nie odpisuje wiec po co tu takie coś ma konto
Czy odpisuje, czy nie.. Nie dowiesz się dopóki nie wyślesz wiadomości. Ja np nie priwuję natomiast na forum chętnie z ludźmi rozmawiam. :)
Nastąpił odpływ ludzi najpierw na Facebook (gdzie są większe szanse na poznanie realnych znajomych z okolicy), później na Tindera (gdzie łatwiej znaleźć seks) i na końcu Instagram + Snapchat (lepsza oferta dla ludzi farmiących beta orbiterów). Teraz na fotce została garstka tzw. "dinozaurów" czyli użytkowników z wieloletnim stażem siedzących z sentymentu i nowi użytkownicy którzy przez swoje braki w urodzie i inteligencji wybierają fotkę zamiast portale które wcześniej wymieniłem.
Nie wiem czy to wina portalu czy użytkowników. Nowe pokolenie, nowe potrzeby i nowe priorytety.
W XXI wieku gdzie są na szczycie popularności portale typu IG, snap i pokazywanie siebie z każdej możliwej strony, nie ma co się dziwić, że fotka ma pewne modyfikacje aby iść z duchem czasu i zachęcić nowych użytkowników do korzystania właśnie z tego portalu.
Czy da się tutaj kogoś poznać? Co do kobiet to nie mogę się wypowiadać, bo zwyczajnie nie mam pojęcia. Każdy tutaj jest w innym celu.
Może nie umiesz zainteresować sobą? Każdy kij ma dwa końce.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Konto usunięte: Dragon842: Niestety ale tu ciężko kogokolwiek poznać bo liczy się uroda i kasa,nie piszę że każdy człowiek taki jest ale większość już tak.
Tu sie nie zgodze. Czesc kobiet nie patrzy ani na kase ani na urode , ale na intelekt , ktorego wiekszosci panów brakuje 😜
Niestety Bóg zamiast dać urodę, dał inteligencję i dojrzałość
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: Dragon842: Niestety ale tu ciężko kogokolwiek poznać bo liczy się uroda i kasa,nie piszę że każdy człowiek taki jest ale większość już tak.
Tu sie nie zgodze. Czesc kobiet nie patrzy ani na kase ani na urode , ale na intelekt , ktorego wiekszosci panów brakuje 😜
Ze niby Tobie urody brakuje ??
Konto usunięte: Dragon842: Przeczytajmojopis: Dragon842: Niestety ale tu ciężko kogokolwiek poznać bo liczy się uroda i kasa,nie piszę że każdy człowiek taki jest ale większość już tak.
Ze niby Tobie urody brakuje ??
Oczywiście że tak