Chce ktoś popisać
lista tematów
Siema.Jestem nowy tutaj chce ktoś popisać? strona 1 z 2
Witam. Dobrze trafiłeś. Tutaj na forum każdy chce coś napisać, wpisać czy popisać z innymi. Najlepiej zapodaj temat do rozmowy.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Bierzesz w swoje ręce. Składasz kandydaturę na moda albo jesteś cykor. Gwarantuję ekspresowe rozpatrzenie będzie bo już się zgodziłeś.
Nie wiem na co się umówiliście ale jak to chcesz mnie do worka? Mnie to można pod kołderkę a nie do worka pakować!
piekloWgDantego: Rysiu ,a Ty chociaż pływać umiesz w przeciwieństwie do koleżanek Naszych które chcą mnie wsadzić na Titanica.?😆
Dopiero co się skończył miesięczny zakaz narzekania a Ty już marudzisz, gorzej niż panna na wydaniu z Krakowa co Niemca nie chciała. Nie umię pływać toteż nakazuję wiosłować dalej. A ty Możesz sobie siedzieć na pokładzie i czekać albo brać się do roboty.
A taki mały fajny deal mamy. :D No tak wiesz.. Żeby Dantego skusić. :D Prócz kota, jeszcze dwóch świetnych moderatorów! :D siusiu paciorek i spać powiadasz.. :D Spokojnie, to nie te czasy, ten titanic nie zatonie :D Chyba czas na kolejny! :D
piekloWgDantego: Rysiu ,a Ty chociaż pływać umiesz w przeciwieństwie do koleżanek Naszych które chcą mnie wsadzić na Titanica