Spale sobie mosty ale większość dziewczyn do 22 roku życia to gowniary które nic nie wiedzą o życiu i wku..iaja swoimi tragediami a powyżej to księżniczki szukające księcia na białym konu coś wam powiem on nie przyjedzie jeżeli któraś z was Pan normalnych poczuła się urazona to przepraszam a raszta niech się pocaluje w nos i nie zawala portalu
Ogłoszenie strona 1 z 2
Nie przyjedzie tak szybko bo Księcia koń ma biegunkę
Czasami można się pomylić, tak osoba mogla więcej przeżyć w życiu niż nie jeden człowiek po 40czterdziestce np.
Nie będę przytaczac rozmów ale jak migowniara w miom wieku nie mająca pojęcia o dzieciach albo taka która sama ma raptem 2-3miesieczne dziecko pisze jak się dzieci wychowuje i pisze o tym że trzeba dać przez lep jak wrzeszczy to aż mi ręką swędzi a to tylko jeden z wielu przykładów
Rozumiem cię bardzo dobrze, 2 - 3 miesięczne dziecko i po głowie bić to faktycznie coś jest nie tak. Za moich lat to tak było i nie było zlituj się, ale wówczas miałem 5 - 6 lat a nie 2 lub 3 miesiące.
Wiesz co kilku letnie dziecko rozumne pstryknac dać klapsa karę czy coś ale nie bić kilku miesięczne dziecko i jeszcze się tym chwalić kilka takich ofiar losu już zgłosiłem
Za co przepraszasz ?? Za głoszenie szczerej prawdy ? Panie już zakręciły na siebie bata do tego stopnia , iż już nikt nie będzie brał ich poważnie , azaliż jak to się mówi ? To co siejemy do nas wraca... i nie inaczej ma się do to rozpieszczenia i materializmu istot niewieścich .
I uważasz ,że jak ktoś jest w stanie wyładować swoją frustrację na pięciolatku ,to nie jest w stanie zrobić tego na niemowlaku.? Albo się jest rodzicem ,albo osobą która tylko bawi się w rodzica. Podpowiem Ci ,że ta druga uderzy niezależnie od wieku.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
A klaps to nie bicie ?? To tak samo przemoc. Tylko osoby słabe psychicznie i nie umiejace sobie poradzic z emocjami podnoszą rekę na słabsza, nie mogącą sie obronić istotę.