Cześć,
mamy srodek maja, a tu jak bylo zimno i ponuro, tak nadal jest...
Gdzie ta wiosna? Kiedy bedzie mozna wyjsc z domu bez zabierania ze soba kurtki?
Macie jakies sprawdzone info na ten temat? :P
Co tam u Was? Majowki nadal trwaja?
bedzie ta wiosna czy nie?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Na wschodzie ponuro, to fakt, lecz co do "zimno" zgodzić się nie mogę. Jest 18 stopni. Może wiosny nie będzie i aura zaserwuje nam po tej deszczowej serii od razu letnie upały. Nie chciałbym takiego wariantu.
Raczej się nie zapowiada wiosna u mnie w miejscowości, zimno, raz deszcz raz śnieg. 13 dni temu np: napadało.
Wczoraj to deszcz z śniegiem padał :)
U mnie tylko 1 maja trwała Majówka i tylko jeden dzień wolny i na tym Majówka się zakończyła. Ale za to 30 Maja jest wolne, Niemcy jakieś święto maja, nie było wolne 2 i 3 to chociaż jest 30 Maja
gadka o deszczu a ja wracając z Grecji przez Rumunię zaczęlo sypać śniegiem, w Polsce na zakopcu też nieźle sypnęło, na lubelszczyźnie masakra bo co godzina lub dwie to deszcz
Ja tam na pogodę nie mogę narzekać bo praktycznie mam codziennie słoneczko i jest ciepło jedynie wczoraj lekko popadało
portaloczat - Nawiązuj nowe znajomości...
Ja mam nadzieję, że taka ponura pogoda sie długou trzyma.. lepiej sie biega w chłodzie, w pracy nie mam bólu dupy, ze taka ładna pogoda a ja muszę tu być.
Mi starczyłaby tylko niedziela słoneczna
Nie kracz, bo wykraczesz! :DJestem tego samego zdania, tylko deszczu mogłoby byc mniej, u mnie wczoraj lalo bez przerwy caly dzien.
Najważniejsze że deszcz popadał
Bo w ostatnich latach w sezonach wiosenno-letnim ciężko jest się dopatrzeć z nieba deszczu a jak zacznie padać to przeważnie punktowo
A po dwa jak się miało pół zimy przeważnie bez śnieżnej pokrywy i z niewielkim czasami sporadycznie większym krótko trwałym mrozem z nad Skandynawii i Rosji to nie oczekujmy po wiośnie czy po lecie że każdy dzień będzie ciepły temperatury minimalnej do wzrastającej i odwrotnie.