lista tematów
Ac Acricool Tworzymy przyszłość
Witam serdecznie wszystkich :)Zakładam ten temat ponieważ wierzę że są gdzieś osoby którym też zależy na czymś wyjątkowym, na tym by iść przez Życie pozytywnie i coś osiągnąć , coś własnego stworzyć . Wiadomo że samemu jest trudno, zawsze łatwiej jest w gronie , każda nowa myśl jest cenna . Może sam/sama masz jakieś pomysł, plan by coś stworzyć i do czegoś dojść w Życiu ? . Wierzę że razem nam się uda i stworzymy wielki TRUST MÓZGÓW
Konto usunięte: Witam serdecznie wszystkich :)Zakładam ten temat ponieważ wierzę że są gdzieś osoby którym też zależy na czymś wyjątkowym, na tym by iść przez Życie pozytywnie i coś osiągnąć , coś własnego stworzyć . Wiadomo że samemu jest trudno, zawsze łatwiej jest w gronie , każda nowa myśl jest cenna . Może sam/sama masz jakieś pomysł, plan by coś stworzyć i do czegoś dojść w Życiu ? . Wierzę że razem nam się uda i stworzymy wielki TRUST MÓZGÓW
Dzień dobry ,choć już dzisiaj rozmawialiśmy ,to niech to będzie dobry zaczątek ,aby było miło. Aczkolwiek widzę ,że potraktowano Cię mało przyjacielsko ehh... tym też się nie zrażaj , to pewnie tylko CHWILOWA pomyłka .
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Witaj. A nie wiem co to wgl. miało znaczyć , dlaczego tak postąpili , no ale :). Założyłem ten temat bo miło by mi było poznać kogoś kto coś w Życiu osiągnął , albo coś tworzy by coś w przyszłości stworzyć . Wierzę w to że jest wiele osób które mają plan ale czegoś im brakuje . Zawsze to mała myśl może bardzo wiele wnieść w Życie. A trust mózgów jest mega :DD. Pozdrawiam i jak coś to zapraszam się dzieleniem swoimi doświadczeniami