Ustanawiam zakaz narzekania na brak ruchu we Forum.
Z uwagi na to że mamy ruch w stopniu jako-tako mierzony japońską precyzyjną skalą następuje co poniżej:
Każdy, kto będzie narzekał, że nic się nie dzieje, otrzyma minusa do forumowej Reputacji.
Wszystko zgodnie z prawem, regulaminem i moim sumieniem.
Narzekanie że tu jest cmentarzysko jest nie na miejscu.
Obowiązuje przez miesiąc z możliwością przedłużenia obowiązywania.
Mamy wielu nowych użytkowników, sporo nowej moderacji. Proszę ich kulturalne przyjęcie. Zapraszam do zakładania tematów zgodnie z regulaminem poszczególnych działów. Przypominam możliwości głosowania w konkursie Miss/Mister.
Dodatkowo proszę Owada o nie wyganianie ludzi na Czat.
lista tematów
Zakaz narzekania strona 1 z 3
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
W naszym kraju narzekanie jest sportem narodowym. Gdybyśmy wystawili w tym reprezentację na jakieś Mistrzostwa Świata to podium murowane :)
Fajnie że mój temat zainspirował Cię do założenia własnego.
Narzekać można na moderację ale ta musi stosować się do zasad: co zamykać, za co banować. Owad stosuje te zasady raczej ściśle a że jest pracowity... toż to jego zaleta.
Odsyłanie na czat to jakieś moderatorskie przykazanie z minionej epoki, wykopalisko archeologicznie nie uzasadnione moim zdaniem. Tutaj też można dyskutować, poznawać itd.
Ale narzekanie wbrew pozorom tu łączy ludzi. Pomarudzisz, że ooo kiedyś to było panie i zaraz się wyłaniają jakieś grzyby. :-D
no nic się na tym Forum nie dzieje, normalnie agonia, Forum kona
DyktatorMody: Każdy, kto będzie narzekał, że nic się nie dzieje, otrzyma minusa do forumowej Reputacji
to ja poproszę
wedle twej woli panie
tak, to karygodne, to ludzkie pojęcie przechodzi
masz rację Rychu, tak trzymać
no to mamy ruch w interesie
uścislij
prosisz ich o kulturalne przyjęcie?
czy
prosisz o ich kulturalne przyjęcie?
porządeczek być musi jak u mamusi
o, oooooo….
syćkie ludziom pikni, same Missy Adonisy i Mistery Kleopatery (zniekształcenie wymuszone rymem)
tak, tak Bąk, "paszoł" stąd
Rychu, pisownia łączna to tzw. rzeczownik odczasownikowy, a więc niewyganianie, oczywiście nmzc
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
przestałem narzekać że forum umiera jakieś 7-8 lat temu, teraz jest to tylko warzywo sztucznie podtrzymywane przy życiu
...Ignorance is bliss...
Ziemia: Ale narzekanie wbrew pozorom tu łączy ludzi. Pomarudzisz, że ooo kiedyś to było panie i zaraz się wyłaniają jakieś grzyby. :-D
+
+
Taaa a Tyś je najsztuczniejszy :D
OK
Podsumowując to stare marudy niech idą na pochód 1majowy albo na pogrzeb profilu ASZABENE i niech zrobią miejsce świeżakom.