Hej ho :)
1.
Szpital w Kenii podal, ze prawie 1000 osob oddalo krew dla ofiar zamachu terrorystycznego...
Super - Przezyc masakre by umrzec na AIDS.
2.
Kiedy Hulk sie wkuvia i rozwala wszystko na swojej drodze jest ''niesamowity''
A kiedy ja robie dokladnie to samo to jestem ''alkoholikiem''.
3.
NIe uprawialem seksu przez ostatnie pol roku, dokladnie do wczoraj - kiedy moja byla zadzwonila i powiedziala, ze ma ochote na ruchanie.
Nie mowie, ze mi sie spieszylo - ale po drodze zrobily mi zdjecia dwa radary.
Co jest naprawde imponujace biorac pod uwage to, ze bylem pieszo.
4.
Nie uwazacie, ze byloby fajnie gdyby kazdy mial nad glowa wypisana liczbe ludzi, z ktorymi spal? Faceci na randce wiedzieliby, czy ich partnerka jest latwa, kobiety wiedzialyby, czy ich mezczyzni ich zdradzaja, a ja bym popierdzielal z fajna aureola.
5.
Hmm... Media mowia, ze granie w GTA V sprawia, ze grajacy w nia popelniaja przestepstwa.
Bzdury! Mam gre planszowa ''coronation street'' i jakos nie jestem pedofilem.
C&H
6.
7.
8.
9.
10.
1.
Szpital w Kenii podal, ze prawie 1000 osob oddalo krew dla ofiar zamachu terrorystycznego...
Super - Przezyc masakre by umrzec na AIDS.
2.
Kiedy Hulk sie wkuvia i rozwala wszystko na swojej drodze jest ''niesamowity''
A kiedy ja robie dokladnie to samo to jestem ''alkoholikiem''.
3.
NIe uprawialem seksu przez ostatnie pol roku, dokladnie do wczoraj - kiedy moja byla zadzwonila i powiedziala, ze ma ochote na ruchanie.
Nie mowie, ze mi sie spieszylo - ale po drodze zrobily mi zdjecia dwa radary.
Co jest naprawde imponujace biorac pod uwage to, ze bylem pieszo.
4.
Nie uwazacie, ze byloby fajnie gdyby kazdy mial nad glowa wypisana liczbe ludzi, z ktorymi spal? Faceci na randce wiedzieliby, czy ich partnerka jest latwa, kobiety wiedzialyby, czy ich mezczyzni ich zdradzaja, a ja bym popierdzielal z fajna aureola.
5.
Hmm... Media mowia, ze granie w GTA V sprawia, ze grajacy w nia popelniaja przestepstwa.
Bzdury! Mam gre planszowa ''coronation street'' i jakos nie jestem pedofilem.
C&H
6.
7.
8.
9.
10.
Pozdro, Ag xD