przychodzi baba do lekarza i ma zabe na plecach.lekarz pyta co to ma a ona na to :nie kumam"
idzie czerwony kapturek do babci przez las i spotyka wilka. wilku mowi : pocaluje cie tam gdzie nikt cie nie calowal cie. kapturek mu na to ha ha chyba w koszyk z jedzeniem
co ma 4 kola i robi brum brum? samochod
a co ma 4 kola i ni robi brum brum? zpsuty samochod
szedl grzes przez wies i spotyka czerwoionego kapturka : co ty tu robisz?zapytuje grzes. kapturek mu na to : nie twoj interes brachu nie jests z mojej bajki
bvlodnynki z odrostami sa madrzejsze bo ich mozg sie jezcze broni hehe
najktruszy kawal swiata : polska gola
pozdrawiam i zycze milego wiczora
krzysztof brabrowski
smieszne dowcipy strona 1 z 2
ciag dalszy kawalow
te sa pozyczone od użytkownika agusia pozdrawiam goraco
jak bede mial wiecej czasu to wrzuce wiecej
narzie wrocilem z roboty zmachany straszni i nie jest mi do zartow narazie hehe
1.
Kiedy wybieglem z supermarketu wybiegl za mna takze ostro gruby ochroniarz. Gonil mnie az do parku, po czym okrazylismy go 4 razy.
Kiedy w koncu sie zatrzymalem rzucil sie na mnie i wydarl ''Pokaz co masz w kurtce!'' ''yo, yo stary, nic nie mam'' - odpowiedzialem, pokazujac puste kieszenie.
''To daczego kuva uciekales?'' - wykrztusil z siebie, lapiac oddech. ''Aaa, bo wygladasz jakbys potrzebowal pocwiczyc.''
2.
Przyszedlem do domu mocno pijany w srodku nocy i widzac moja zone, czekajac na mnie w kuchni krzyknalem ''Dajesz na gore, chce mi sie ruchac!'' ''Oj, Janek, Janek'' - powiedziala, kiwajac glowa - ''Ile ich dzisiaj bylo?''
''Jedno'' - odpowiedzialem. ''Przeciez widze po twoich oczach, ze bylo wiecej.''
''No dobra, byly dwa, ale przy drugiej nie doszedlem.''
3. ''Wez mnie do swojego mieszkania i wybzykaj w pupe!'' - powiedziala mi jakas tlusta dziewczyna wczoraj w klubie.
''Hmm, nie mam zadnego lubrykanta'' - odpowiedzialem. ''Nie bedziesz go potrzebowal, jestem calkiem luzna''
''Moze i tak'' - odpowiedzialem - ''Ale moje drzwi wejsciowe sa bardzo waskie''
4. Nie mowie ze moja zona jest gruba...
Ale ostatnio musialem w lodowce wkrecic energooszczedna zarowke.
5. Stalem na drabinie kiedy zauwazylem, ze mloda ladna azjatka zaczela pod nia przechodzic.
''Nie rob tego'' - krzyknalem do niej z gory - ''To przynosi pech'' ''Nie wierze w pech'' - odpowiedziala - ''Jestem muzulmanka''
''Jaka szkoda'' - odrzeklem, upuszczajac cegle na jej glowe.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
"smutno mi sie tylko zrobilo"
czmu smutno?co sie stalo? wyrzuc to z siebie po to jest forum.bedzie lepiej jak nie bedziesz trzymal problemow w sobie tylko je wyrzucisz z siebie uwiez mi to pomaga
"co to za nieogar?"
nie znasz agusi? po co ja obrarzasz ni rozumim takiego zachowania co ona ci zrobila? ladna fajna dzewczyna z poczuciem humoru. po co wyzywac i obrarzac za nic
brabrowski- sorki ale nie każdy ma talent do rozśmieszania innych i Ty właśnie do takich należysz! W moich oczach to właśnie NuTiiiiii i Agosia są mistrzami w tej dziedzinie i aż przyjemnie się czyta ich żarty! A pożyczanie od kogoś dżołków jest nietaktem i jawnym plagiatem!!! Jestem oburzona! :-(
Chyba nie czytalas tematów Tomasza w takim razie.
btw nie podlizuj sie im tak w każdym temacie bo i tak jestes dla nich nounejmem Płetwalku
Oj polaczki, polaczki.. WITAMY W INTERNECIE LOLZ
To nie nabijaj kiepsztoncu ;-*
Żartowałem.
Ha! I do tego bezczelny! Nie podlizuję się tylko piszę o tym co mi się podoba! Jeśli coś nie trafi w mój gust też piszę o tym szczerze! Jeśli szczerość jest Twoim zdaniem podlizywaniem się to jesteś pustakiem i idiotą! I wiesz co? Nie potrafisz znieść krytyki,więc nie powinieneś się tu udzielać! Nie ma o czym dyskutować! Żal!!!
nom rzal straszny :-( Jestem pustakiem i idiotą a Ty powinnas przejsc na jakąś diete Płetwalku
Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie skomentuję tego! Brak Ci inteligencji i nie sięgasz mi nawet do pięt, a nie wiesz jak teraz wyglądam to się nie udzielaj! I na przyszłość dam Ci radę: przejdź lekcję j.polskiego i naucz się ortografii,hehe! A to co wypisujesz, czytają inni i zapewne mają o Tobie (dobre wrażenie...). Tylko Ci pogratulować!