Witka
Po krotce tak to będzie :
1. Na wstępie imprezę rozkręci Karol :
2. Później przydałaby się jakaś szama :
3.
4.
5. Mogą być śpiewy :
6. tańco-biegi :
7. Występy :
8. Jak zabawa muszą być odpowiednie stroje:
9. u pań także :
10. Można sobie pożartować :
11. Opowiadać zagadki :
12. Lub oglądać cycki :
13. Przy okazji chwila zastanowienia nad :
14. i pomyślmy co tam u sąsiadów :
15. Po tym wszystkim czas wrócić do domu :
Instruktażu do bezpiecznego tańca udziela osobiście Van Damme
http://www.youtube.com/watch?v=6uLTypmSvsA
Młodzież przynosi alkohol, starsi kupią napój - no chyba, że alko będzie miało 40% to bez napoju.
Dobrej zabawy !
lista tematów
Sylwek na forum Humor ! strona 1 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
czy tylko mnie śmieszą suchary karola? :D
jestem fanką tego swetra :) chyba kupie sobie włóczkę i poproszę babcie, żeby mi taki wydziergała :)
NuTiiiiii: Instruktażu do bezpiecznego tańca udziela osobiście Van Damme
http://www.youtube.com/watch?v=6uLTypmSvsA
Van Damme potrafi z każdego gówna zrobic hit namber 1
NuTiiiiii: Młodzież przynosi alkohol, starsi kupią napój - no chyba, że alko będzie miało 40% to bez napoju.
ja będę pić 60% wodę żródlaną zakonserwowaną ze względów BHP-owskich 40% alkoholem etylowym :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
ooocalusek34: Haha! To się teraz uśmiałam! Bardzo,bardzo dobreee! Szóstka z plusem i pozdrówka!!! :)
Dzięki :D
Thx
Też tak myślę :>
Mnie też
On już z wyglądu jest zabawny.
Gejszalicious: jestem fanką tego swetra :) chyba kupie sobie włóczkę i poproszę babcie, żeby mi taki wydziergała :)
I powiedz jej : please make me swetr :D
Dokładnie, ja już szpagaty wyginam jak on
Gejszalicious: ja będę pić 60% wodę żródlaną zakonserwowaną ze względów BHP-owskich 40% alkoholem etylowym :)
Będzie palić :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Gustaw Flaubert