Siema :)
Jest tu jeszcze ktos na tyle stary, co pamieta ten kawalek?
http://www.youtube.com/watch?v=yAN5o4fROTE
Jesli facet pamieta po pierwszej randce twoj kolor oczu, to wiesz, ze masz male cycki.
angielski skrot slowa zona znaczy tyle, co:
zmywanie, prasowanie, uprawianie seksu, etc.
jak wygladaja kobiety, kiedy sa singielkami i kiedy sa po slubie
i jak wygladaja mezczyzni, kiedy sa singlami i kiedy sa po slubie
Moj ulubiony (moj facet tak ze mnie kpi)
Silownia zamknieta. Koniec swiata.
-Wlasnie obejrzalem film, gdzie zona faceta zostala brutalnie zamordowana przez seryjnego zabojce, a jego syn zostal fizycznie ubezwlasnowolniony. W zawilej fabule jego syn zostaje porwany, a on musi scigac porywajacego tysiace mil z jedyna pomoca psychicznie chorej kobiety.
-ohhhhh, jaki jest tytul tego filmu?
-"Gdzie jest Nemo"
-Stary, zamieniasz sie w kobiete
-Nie, nie zamieniam sie. Skad ci to przyszlo do glowy? To niegrzeczne z twojej strony.
-Wkurzylem cie? Co takiego powiedzialem?
-TO NIE TO, CO POWIEDZIALES, ALE SPOSOB W JAKI TO POWIEDZIALES!!! O moj Boze, jestem kobieta!!!!
Wiesz... Jestem bogaty....
Znacie tego malego ziomeczka?
Urosl :)
Slogan: Tworzcie muzyke, nie wojne
mala dziewczynka: a dlaczego nie jedno i drugie?
dla wszystkich, ktorym sie cos spodoba z klasykow:
i dla moderatorow za wyrozumialosc
lista tematów
silownia jest zamknieta!!!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ty młody hyhyhy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail