Witka, dziś na szybko kilka obrazków
Jadę :
1. Karol Hamburger, familiada - joke na wstępie :
2. Najs ass
3.
4. Nowa FIFA 13 już w sprzedaży :
5. Ujarany nigdy nie loguj się na facebooka :
6. Piła - next level :
7. Niecodziennie takie widoki :
8. Nerki :
9.
10.
11.
12.
13.
BUUUUUUUUUUUUUU!
--
to tyle Piona !
Obrazky - oglądaj ! strona 1 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
bardzo sredniawo
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Z Karolem zawsze dobre gnioty
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Thx Trampkowa
Następnym razem też coś zapodaj z hamburgera :D
No jak tak można w dobie szybkiego internetu LTE.
Nie ma.
@Nuti
Przeciez nie o dogadanie tutaj chodzi, nie?
Każdy ma inne poczucie humoru, a moje conajmniej jest dziwne
Może zaloze po weekendzie jakis temab i pokaże, z czego ja sie śmieje ;D
Szkoda patrzeć, ze to forum jedynie dwóch modów stara sie reanimować... No, ale tam gdzie ja, tam jest hałas
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*nie o dogadzanie
No wiadomka przecież, ja tam też mam inne poczucie humoru. Zreanimujemy forum a ostatnie zdanie mnie powaliło :D
+1 do humoru!