witam wszystkich chudzielców
od razu przypomina mi się jak kościotrup mówi do kościotrupa :
"Posuń się grubasie"
Co tam w ogóle słychać ??
--
Na dziś kilka do poczytania i obrazki,
Jadę :
1.
Tańczy na imprezie student z dziewczyną, nagle blednie i mdleje.
- Wody, wody! - krzyczy dziewczyna
- I chleba ... - słabym głosem z podłogi woła student.
--
2.
Informacja dla nieco mało rozgarniętych amerykanów (czyli 99.9%):
Irak i Iran to są państwa. A nie produkty Apple. Więc wymawiajcie te nazwy prawidłowo.
--
3.
Żona wsiadła do samochodu.
- Co tak piszczy?
- Alarm. Nie zapiąłem pasa.
- Jak możesz po prostu igonorować takie wkurzające dźwięki??
- He??
--
4.
Spotkałem dziewczynę moich marzeń. Jest wysoka, seksowna i uwielbia anal. Tylko to jej jabłko Adama trochę mnie drażni.
obrazki :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
i 2 komiksy dość znane, ale lubię je :D
11.
12.
Oka styka, teraz pozdrawiam prawdziwych XXXXL !
Piona!
w dzień walki z otyłością ... strona 1 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
zamknij mordę,niech sobie pisze co chce,sama gówno znasz nie regulamin i udajesz ogarniętego Moda,a pewnie kolejny nędzny pustak,co dostał się,bo dobrze lize dupe bądź jego znajomi są modami.Takie uroki tego słabego portalu..
Jedyne co jest pewne to Twoje prostactwo w tej chwili, z takim słownictwem wobec kobiety. ;)
Earth Wczoraj o 16:53
Jedyne co jest
pewne to Twoje
prostactwo w tej
chwili, z takim
słownictwem wobec
kobiety. ;)
To się nazywa szczera prawda,opisana dość brutalny sposób xd Life is brutal!
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Śnieżno, zimno, ale i tak wesoło. :-D
Już dawno większej bzdury nie czytałam.
Nie ma rozgraniczenia, czego nie powinno się kobiecie mówić, bo nie wypada.
Brak kultury jest teraz "szczerą prawdą".
__
Podobało mi się "do poczytania". :-D
Obrazki też ok, na uśmiech.
bzdety to wy piszecie,bo to nikogo nie bawi,a świadczy o waszym niskim poczuciu humoru.Podobno człowiek,który dużo się śmieje uważany jest za inteligetnego,przykro mi to stwierdzac,ale niestety inteligencji wam brakuje.W razie problemu zapraszam na rl xd
Ja się dużo śmieję, załóż więc najzabawniejszy temat z mnóstwem humoru zamiast ciągle krytykować.