agoosiaaa
agoosiaaa
  14 sierpnia 2012 (pierwszy post)
Dead I am the one, Exterminating son
Slipping through the trees, strangling the breeze
Dead I am the sky, watching angels cry
While they slowly turn, conquering the worm

Dig through the ditches,
And burn through the witches
I slam in the back of my
Dragula

1.
Olimpiada: jedyne 2 tygodnie co 4 lata, kiedy cieszysz sie ze masz w kraju czarnuchow.

2.
Tysiace australijczykow rozpoczelo kampanie przeciwko temu, jak ich telewizja pokazuje igrzyska olimpijskie. Powiedzieli, ze Kanal 9 przez ostatnie 2 tygodnie nie pokazal nic, procz sukcesu australijczykow.
W innych wiadomosciach, Kanal 9 przeprosil za to, ze od piatku 27 lipca poza 5cioma minutami nie emitowal niczego.

3.
Wlasnie slyszalem, ze Michael Phelps byl splodzony analnie. Tak, jest TAKIM dobrym plywakiem.

4.
Kobiety podnoszace ciezary na olimpiadzie sa w stanie podniesc nawet 100 kilo, ale nie sa w stanie wziasc do reki maszynki do golenia.

5.
Jezeli igrzyska olimpijskie nauczyly mnie czegos, to tego: Chiny moga miec populacje ponad miliarda ludzi... ale maja tylko 2 typy fryzur.

6.
Po zobaczeniu, jak kiepscy chinczycy sa w bieganiu na olimpiadzie, postanowilem ze sproboje szczescia i nie zaplace dzisiaj za chinszczyzne.

7.
Moj szef Podjechal do pracy swoim nowym BMW. Kiedy wysiadal nie moglem po prostu ukryc zachwycenia autem - ''swietny samochod'' - powiedzialem.
''Wiem'' - odpowiedzial - ''pomysl tylko , ze jesli bedziesz pracowal ciezko, robil nadgodziny i zostawal w dni wolne od pracy, to w przyszlym roku bede mial jeszcze lepszy.''

8.
John Terry zostal uznany niewinnym bycia rasista.
Czyli okazuje sie, ze Ferdinand jest jednak czarna pizda

9.
Strzelanina w kinie w Denver zrujnowala dla mnie nowego batmana. Wszystko co widze na mojej pirackiej kopii to ludzie biegajacy w kolko.

10.
Nie ukradl bys samochodu.
Nie ukradl bys torebki.
To dlaczego sciagasz filmy?
Bo nie lubie jak we mnie strzelaja kiedy jem popcorn.

11.
Za kazdym razem, kiedy czuje depresje w mojej monotonnej pracy, patrze na zdjecie mojej zony i dzieci, ktore trzymam na biurku.
I dziekuje bogu, ze jestem w pracy.

12.
Poklocilem sie z moja dziewczyna w zeszlym tygodniu i w trakcie klotni wyszedlem z mieszkania.
Na nastepny dzien zadzwonila:
''Bardzo mi smutno, nie chce zeby to byl miedzy nami koniec poprzez jakas glupia klotnie''
''naprawde myslisz, ze to jest koniec tylko dlatego, ze sie poklocilismy?'' - powiedzialem.
''no nie, faktycznie nie'' - odpowiedziala.
''oczywiscie ze nie'' odrzeklem ''to koniec poniewaz rucham twoja siostre, klotnia byla tylko wymowka, by wyjsc z domu.''

13.
Moj rudy kumpel zapytal: ''Ide dzisiaj na randke z twoja siostra. Jakies rady?''
Powiedzialem: ''Pamietaj - plus.''
Odpowiedzial: ''ee, dzieki? w sumie myslalem ze sie bardziej wkurzysz, zaczniesz sie drzec na mnie czy nawet mnie uderzysz.''
''B plus to twoj typ krwi. Lekarz bedzie potrzebowal tej informacji kiedy przyjedzie.''

Pozdro, Ag.

http://i8.photobucket.com/albums/a3/DisposableSandman/117px-Batman_pikachu.png
Adidasowa
Adidasowa
  15 sierpnia 2012

Ostatni chyba najlepszy :crylol:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kobiety podnoszace ciezary na olimpiadzie sa w stanie podniesc nawet 100 kilo, ale nie sa w stanie wziasc do reki maszynki do golenia.

True story, bk miałem z jednej Australijki haha!

Konto usunięte
Konto usunięte: Po zobaczeniu, jak kiepscy chinczycy sa w bieganiu na olimpiadzie, postanowilem ze sproboje szczescia i nie zaplace dzisiaj za chinszczyzne.

:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: John Terry zostal uznany niewinnym bycia rasista. Czyli okazuje sie, ze Ferdinand jest jednak czarna pi..

:crylol:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

natalia000090
natalia000090
  22 sierpnia 2012
http://ask.fm/natalia000090 pytać
CorDeLaBryere
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
CorDeLaBryere
  22 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moj szef Podjechal do pracy swoim nowym BMW. Kiedy wysiadal nie moglem po prostu ukryc zachwycenia autem - ''swietny samochod'' - powiedzialem. ''Wiem'' - odpowiedzial - ''pomysl tylko , ze jesli bedziesz pracowal ciezko, robil nadgodziny i zostawal w dni wolne od pracy, to w przyszlym roku bede mial jeszcze lepszy.''

ten najlepszy :D
shingam
shingam
  22 sierpnia 2012

7. Lovely :ziober2:

blond1995
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
blond1995
  22 sierpnia 2012

Hahahaha dobre ; D

ooocalusek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
ooocalusek34
  23 sierpnia 2012

Ostatni naprawde superrr! Pozdro!

BaartusEm
BaartusEm
  28 sierpnia 2012

Siódemka rlz. :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.