Say goodbye, as we dance with the devil tonight.
Don't you dare look at him in the eye, as we dance with the devil tonight.
Hej ho :)
1.
Do baru wchodzi wku****ny gostek ze spluwa i krzyczy:
''Ktory to kuva ruchal moja zone?!!''
Z tlumu slychac cichy glosik: ''nie masz tylu kul stary''
2.
Moj szescioletni syn przylapal mnie rano na masturbacji.
''co robisz tato?'' spytal.
'' trzepie sobie'' - odpowiedzialem. ''wkrotce ty bedziesz to robil''
''dlaczego?'' - zapytal.
''bo moja reka mnie zaczyna napier****c''
3.
Spotkalem starego kupla, z czasow szkolnych. Chwalil sie jak to ma super platna prace i drogie sportowe auta.
Po czym wyciagnal z portfela zdjecie jego zony mowiac ''jest piekna, czyz nie?''
''jesli uwazasz ze jest piekna to powinienes zobaczyc moja dziewczyne''
''dlaczego? taka z niej laska?''
''nie, jest okulista.''
4.
Zobaczylem gostka w parku, przywiazanego do drzewa.
''znajdz pomoc!'' - krzyknal, gdy mnie spostrzegl.
''spie*****j'' - odpowiedzialem, ksztuszac sie wodka z butelki. - ''nie potrzebuje pomocy, moze przestac pic kiedy mi sie zachce!''
5.
Przechodzilem sobie kolo przepasci wczoraj, kiedy uslyszalem krzyki. Naturalnie podbieglem do miejsca, z ktorego dobiegaly i ujrzalem dwoch mezczyzn. Jeden, ze swoja jasnoczekoladowa skora wygladal na azjate. Drugi byl bialy jak duch i mowil z mocnym akcentem, ktory sugerowal, ze pochodzil ze srodkowej europy. Nie wiedzialem, w czym byl problem, dopoki nie ujrzalem ze trzymaja sie krawedzi jedna reka, probojac sie podciagnac.
Spytalem o ich imiona. Mohammed i Krzysztof - odkrzykneli, jednoczesnie blagajac o pomoc. Mialem tylko czas, zeby ocalic jednego i ciezko myslalem nad tym, ktoremu pomoc - pakistanczykowi czy polakowi.
Koniec koncow zdecydowalem nie pomoc zadnemu, poniewaz nie chcialem wyjsc na rasiste.
No a przynajmniej tak powiedzialem policjantom.
6.
Czekalem na taksowke. Przyjechal ten sam kierowca co zawsze - indyjczyk - i jak zwykle darl morde do tej ich durnej muzyki ile tylko mial sily w plucach. Wsiadlem do taksowki. Kierowca usmiechnal sie do mnie, kiedy zobaczyl, ze wyciagam z kieszeni nowe zatyczki do uszu: ''Widze, ze sie tym razem przygotowales na jazde ze mna'' - powiedzial, smiejac sie przyjaznie. ''No pewnie'' - odpowiedzialem, zatykajac sobie dziurki w nosie.
7.
Zobaczylem ta dziewczyne w klubie wiec podszlem i spytalem: ''Moge kupic Ci drinka?''
- ''Masz dziewczyne'' zapytala ''faceci tacy jak ty zawsze maja dziewczyny''
- ''Nie, niestety zerwalismyn troche ponad miesiac temu''
- ''Och, przepaszam'' odpowiedziala ''w takim razie poprosze biale wino''
Kilka drinkow pozniej po paru goracych pocalunkach kierowalismy sie do jej mieszkania, w ktorym uprawialismy seks. Kiedy zaczalem sie ubierac ona odezwala sie:
- ''Wiec jestes zabojczo przystojny, mily i zajebisty w lozku, moge spytac jak to sie stalo, ze zerwales ze swoja dziewczyna?''
Odpowiedzialem:
- ''Moja zona sie o niej dowiedziala''
8.
Moj syn podszedl do mnie i spytal sie:
- Tato, dlaczego mam na imie Alfie?
- Synu, podczas wojny mezczyzna o imieniu Alfie byl zolnierzem w tym samym miejscu, w ktorym byl twoj dziadek. Byl wspanialym zolnierzem i oddal swoje zycie by ocalic nasz miasto.
- Wow, to niesamowite - wykrztusil z siebie moj syn.
- W kazdym badz razie, nazwalismy po nim naszego pierwszego psa, a Ciebie po psie. Cholera, tesknie za tym psem.
9.
Z Daily Mail (bryt gazeta): '' Grecja ma dosyc nielegalnych imigrantow. Tysiace ich zebrano w jednym miejscu i juz czekaja na powrot do swoich krajow''
Zabawne. To jak wyrzucac zlodzieji z pustego sklepu.
10.
Komar usiadl mi na jadrze.
To byla najtrudniejsza decyzja, jaka podjelem w zyciu.
Don't you dare look at him in the eye, as we dance with the devil tonight.
Hej ho :)
1.
Do baru wchodzi wku****ny gostek ze spluwa i krzyczy:
''Ktory to kuva ruchal moja zone?!!''
Z tlumu slychac cichy glosik: ''nie masz tylu kul stary''
2.
Moj szescioletni syn przylapal mnie rano na masturbacji.
''co robisz tato?'' spytal.
'' trzepie sobie'' - odpowiedzialem. ''wkrotce ty bedziesz to robil''
''dlaczego?'' - zapytal.
''bo moja reka mnie zaczyna napier****c''
3.
Spotkalem starego kupla, z czasow szkolnych. Chwalil sie jak to ma super platna prace i drogie sportowe auta.
Po czym wyciagnal z portfela zdjecie jego zony mowiac ''jest piekna, czyz nie?''
''jesli uwazasz ze jest piekna to powinienes zobaczyc moja dziewczyne''
''dlaczego? taka z niej laska?''
''nie, jest okulista.''
4.
Zobaczylem gostka w parku, przywiazanego do drzewa.
''znajdz pomoc!'' - krzyknal, gdy mnie spostrzegl.
''spie*****j'' - odpowiedzialem, ksztuszac sie wodka z butelki. - ''nie potrzebuje pomocy, moze przestac pic kiedy mi sie zachce!''
5.
Przechodzilem sobie kolo przepasci wczoraj, kiedy uslyszalem krzyki. Naturalnie podbieglem do miejsca, z ktorego dobiegaly i ujrzalem dwoch mezczyzn. Jeden, ze swoja jasnoczekoladowa skora wygladal na azjate. Drugi byl bialy jak duch i mowil z mocnym akcentem, ktory sugerowal, ze pochodzil ze srodkowej europy. Nie wiedzialem, w czym byl problem, dopoki nie ujrzalem ze trzymaja sie krawedzi jedna reka, probojac sie podciagnac.
Spytalem o ich imiona. Mohammed i Krzysztof - odkrzykneli, jednoczesnie blagajac o pomoc. Mialem tylko czas, zeby ocalic jednego i ciezko myslalem nad tym, ktoremu pomoc - pakistanczykowi czy polakowi.
Koniec koncow zdecydowalem nie pomoc zadnemu, poniewaz nie chcialem wyjsc na rasiste.
No a przynajmniej tak powiedzialem policjantom.
6.
Czekalem na taksowke. Przyjechal ten sam kierowca co zawsze - indyjczyk - i jak zwykle darl morde do tej ich durnej muzyki ile tylko mial sily w plucach. Wsiadlem do taksowki. Kierowca usmiechnal sie do mnie, kiedy zobaczyl, ze wyciagam z kieszeni nowe zatyczki do uszu: ''Widze, ze sie tym razem przygotowales na jazde ze mna'' - powiedzial, smiejac sie przyjaznie. ''No pewnie'' - odpowiedzialem, zatykajac sobie dziurki w nosie.
7.
Zobaczylem ta dziewczyne w klubie wiec podszlem i spytalem: ''Moge kupic Ci drinka?''
- ''Masz dziewczyne'' zapytala ''faceci tacy jak ty zawsze maja dziewczyny''
- ''Nie, niestety zerwalismyn troche ponad miesiac temu''
- ''Och, przepaszam'' odpowiedziala ''w takim razie poprosze biale wino''
Kilka drinkow pozniej po paru goracych pocalunkach kierowalismy sie do jej mieszkania, w ktorym uprawialismy seks. Kiedy zaczalem sie ubierac ona odezwala sie:
- ''Wiec jestes zabojczo przystojny, mily i zajebisty w lozku, moge spytac jak to sie stalo, ze zerwales ze swoja dziewczyna?''
Odpowiedzialem:
- ''Moja zona sie o niej dowiedziala''
8.
Moj syn podszedl do mnie i spytal sie:
- Tato, dlaczego mam na imie Alfie?
- Synu, podczas wojny mezczyzna o imieniu Alfie byl zolnierzem w tym samym miejscu, w ktorym byl twoj dziadek. Byl wspanialym zolnierzem i oddal swoje zycie by ocalic nasz miasto.
- Wow, to niesamowite - wykrztusil z siebie moj syn.
- W kazdym badz razie, nazwalismy po nim naszego pierwszego psa, a Ciebie po psie. Cholera, tesknie za tym psem.
9.
Z Daily Mail (bryt gazeta): '' Grecja ma dosyc nielegalnych imigrantow. Tysiace ich zebrano w jednym miejscu i juz czekaja na powrot do swoich krajow''
Zabawne. To jak wyrzucac zlodzieji z pustego sklepu.
10.
Komar usiadl mi na jadrze.
To byla najtrudniejsza decyzja, jaka podjelem w zyciu.
Pozdro, Ag.