Witam.
Nie pozostawia watpliwości fakt, iż dział ten padł bezpowrotnie i wyłącznie od czasu do czasu wstrząsają nim agonalne konwulsje gdy ktoś litośnie wstawi jakiś temat. Zresztą dotyczy to całego portalu.
Wczoraj tak sobie pomyślałam o dziewczęciu zwanym Muń, Eweliną, iż kompletnie nie pamiętam jaki miała nick, zakładam więc temat, co by mi go ktoś przypomniał, oraz jeśli jeszcze tu ktos zagląda to napisał jak się teraz miewa ^^ Sporo osób nie znam, a kojarzę wyłącznie z widzenia, parę jednak znam i nie mam kontaktu, więc miłoby bylo zobaczyć jak tam teraz.. :-)
Żeby nie było :
1. Nie lubię jak nazywają mnie rasistą, wolę określenie etniczny krytyk!
2. Wiele osób nienawidzi Josepha Kony za to, że robił te wszystkie straszne rzeczy w Ugandzie. Ale nie ja.
Ja nienawidzę go za to, że jest czarny.
3. Dlaczego murzyni jak tańczą w teledyskach to tak gwałtownie ruszają rękoma?
Starają się złapać równowagę, stojąc na tylnych łapach.
4. Taśma klejąca.
Zamienia "nie! nie! nie!" w "mm-mmm-mm"
Pozdrawiam. :-)
lista tematów
Lista obecności forum Humor. strona 1 z 3
Winterfell: kompletnie nie pamiętam jaki miała nick, zakładam więc temat, co by mi go ktoś przypomniał,
Pamiętam, że miała na avatarze Kaczulę, może Kaczula był jej nick, nie ? Aż z ciekawości poobczajałem po grupach "Forum humor" i "ZnamNieznam", bo bym zobaczył nick i by mi się automatycznie przypomniało, ale nie ma :C Zabawa w detektywa to nie dla mnie.
W miarę okej, dziękuję za zainteresowanie a u Ciebie ?
A co do tematu, to na początku myślałem, że to obrazki będą i odświeżam raz, drugi.. ale w sumie miłe teksty : )
Ja tu zrobię Meksyk.
ShelbyGT500Michal: Pamiętam, że miała na avatarze Kaczulę, może Kaczula był jej nick, nie ? Aż z ciekawości poobczajałem po grupach "Forum humor" i "ZnamNieznam", bo bym zobaczył nick i by mi się automatycznie przypomniało, ale nie ma :C Zabawa w detektywa to nie dla mnie.
No wlasnie nie, chyba.. A konto usunela :[
Cieszę się zatem, chociaz z Tobą mam kontakt, na szczescie. A ja tu nadal gnije. ;[
ShelbyGT500Michal: A co do tematu, to na początku myślałem, że to obrazki będą i odświeżam raz, drugi.. ale w sumie miłe teksty : )
Antyban, zeby nie zamkneli ;)
Noo, to nie dużo się pomyliłem
Winterfell: W necie, domu, na dodatek mi to odpowiada. O_o Tzn jutro np ide z kolezanka sie spotkac i tak czasami sobie gdzies wyskocze, ale imprezowe zycie studenta jakos nie bardzo. :D
Ja też nie prowadzę imprezowego życia studenta do wczoraj nim byłem, tzn. ulgi mi się pokończyły. A tak z rozrywek to na koncercie wczoraj byłem Strachów Na Lachy to się wyskakałem, nawet w pogo dostałem z buta w głowę
Ja tu zrobię Meksyk.
Dziękuję, naprowadziłeś mnie. :-D :*
ShelbyGT500Michal: Ja też nie prowadzę imprezowego życia studenta do wczoraj nim byłem, tzn. ulgi mi się pokończyły. A tak z rozrywek to na koncercie wczoraj byłem Strachów Na Lachy to się wyskakałem, nawet w pogo dostałem z buta w głowę
omygy. ;D Ja jutro idę sie spotkać wlasnie z najlepsza moja koleżanką tu, na przyszly semestr nie ma uja, musze z nią mieszkać. :-)
A koncertu troche zazdroszcze. :-)
!
Przyszły semestr czyli najbliższy zimowy ? Bo ja jeszcze się nie orientuje w studentowaniu :C
Jedziemy na Red hotów do Warszawy pod koniec lipca ? : D
Ja tu zrobię Meksyk.
TAK, o ile zdam, ale bardzo chcę, znalazlam swoje miejsce. :D
ShelbyGT500Michal: A ja Mansonaaaaa nie lubię :c
Może na jakiś darmowy koncert natrafię z okazji juwenaliów u siebie, o
U was jest cos ciekawego chociaz, u nas bylo tylko Enej z ciekawszych, haha :D
To się musisz uczyć uczyć :)
Ale ja też na koncerty nie chodzę, ostatni raz, oprócz wczoraj, byłem z pół roku temu, jak nie więcej.. albo i rok temu.
A dzisiaj w Lublinie gra, albo grał chór Aleksandrowa : D w filharmonii im. Wieniawskiego, znasz ?
Ja tu zrobię Meksyk.
Zaliczylam dopiero warunek ;D
ShelbyGT500Michal: Ale ja też na koncerty nie chodzę, ostatni raz, oprócz wczoraj, byłem z pół roku temu, jak nie więcej.. albo i rok temu.
A dzisiaj w Lublinie gra, albo grał chór Aleksandrowa : D w filharmonii im. Wieniawskiego, znasz ?
Znam, ale daleko mam, nie chadzam. :D
O ! O warunkach też się dowiedziałem czegoś, że są płatne dobrze poinformowany byłem, nie ma co.
Z czego to Ci nie szło ?
Tramwajem jeździj : D
Tak patrze po niemieckich koncertach, DTH ma parę i to jest najfajniejsze w ich koncertach, że praktycznie od początku już biletów nie ma !
Ale na ten są, i patrz w ogóle jakie zespoły (tylko po 138 ojro)
http://www.lastfm.pl/festival/2029344+Rock+am+Ring+2012
Ja tu zrobię Meksyk.