Siema!
- Whitney Houston kręci nowy film "The Bodybag"
lincz
1. Tabliczkę z napisem "Lwów nie karmić!" znają wszyscy, odwiedzający ZOO.
I tylko czyściciel klatki wie, że z drugiej strony jest napis: "Ludzi nie zjadać!"
==
2. - Dziękuję.
- Za co?
- Zawsze mówię "dziękuję", zamiast "spierdalaj". Żebyś się nie obraziła.
- Dobry sposób.
- Dziękuję.
==
3. - Panie doktorze, mam problem z przedwczesnym wytryskiem!
- OK. Proszę zdjąć spodnie, zobaczymy gdzie jest problem...
- Na pana fartuchu.
==
4. - Już wiem, czemu jestem taki niezgrabny!
- Czemu, Witold?
- Bo mam 10 palców u nóg!
- Każdy ma 10!
- Tak? Siedem u prawej i trzy u lewej nogi?!
==
5. Kierownik pasieki nigdy nie mógł poznać po twarzach czy jego podwładni pili, czy może pracowali?
i ten co polubiłem
jak się nazywa upadek listonosza ?
Listopad
Oka naraa
Piona!
lista tematów
Garsteczkunia strona 1 z 3
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
chyba dowcipu z dziękuję nie zrozumiałaś :P
:-* ;-)
oj tam oj tam :P
Winterfell: Enylej, jestem tu od godziny, to przypadek, przeznaczenie, ze zajrzalam w ogóle na humor. :-D
Po raz pierwszy od pewnie z półtorej roku wlazłem drugi raz w ten sam temat w przeciągu 10minut...
Przypadek? Przeznaczenie?? Los jest zakręcony... ;-)
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
Kurdę, fakt. ;-D
Wcale nie ^^
tomasheq84: Po raz pierwszy od pewnie z półtorej roku wlazłem drugi raz w ten sam temat w przeciągu 10minut...
Przypadek? Przeznaczenie?? Los jest zakręcony... ;-)
No proszę, a ja się zastanawiałam czy jeszcze odpowiesz. :-D
Odezwij sie kiedyś na jakimś pw, czy giegie pogadać. Ciekawam co u Ciebie :-)
:sciana:
starość nie radość? ;-)
czyli to zauważalne jest, że nie wchodzę ponownie? O.o no kto by pomyślał... :-)
a co się stało ze staromodnym nabijaniem postów na forum? Wyszło z mody? czy jak? już teraz od razu się wysyla na gygy? Banują za nabijanie czy jak?
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
To wina tego, że nie podejrzewałabym Cię o takie slowa! (i nie mam na myśli dziękuję, wiem, że to byś napisał ;-D)
Fakt, już setki dobijasz.
Czyli. ;-)
tomasheq84: a co się stało ze staromodnym nabijaniem postów na forum? Wyszło z mody? czy jak? już teraz od razu się wysyla na gygy? Banują za nabijanie czy jak?
Nie wiem kiedy mi uciekniesz i zalezy co u Ciebie, czy możesz to tutaj opisywać- wiesz, paparazzi nie śpią ;-) No więc? ;)
Dlatego napisałem 'dziękuję'
czasem nawet dwóch...
Kon Karne?
Nie lubię indyjskiej kuchni... za bardzo pędzi ;-)
Winterfell: Nie wiem kiedy mi uciekniesz i zalezy co u Ciebie, czy możesz to tutaj opisywać- wiesz, paparazzi nie śpią ;-) No więc? ;)
Po staremu, dziecko śpi, więc ciszej stukam w klawiaturę,
żona się kąpie, więc chwilę mam...
Bo ta woda w Polsce tańsza w środku nocy jakoś taka jest...
Nic nowego w sumie, a u Ciebie?
Jakby to coś zmieniało.
Tym białym czymś co miales, czy czyms nowym? :-D
Widzę, że mimo przypływu kilku setek nadal jesteś głupi. :-D A mnie to bawi, więc nie jestem lepsza
tomasheq84: Po staremu, dziecko śpi, więc ciszej stukam w klawiaturę,
żona się kąpie, więc chwilę mam...
Bo ta woda w Polsce tańsza w środku nocy jakoś taka jest...
Nic nowego w sumie, a u Ciebie?
Weri fani.
A tak poważnie?
U mnie teraz jest źle, ale mam wrażenie, że zawsze jak rozmawiamy raz na rok, to u mnie akurat jest źle, ale bywa i lepiej, tak źle trafiasz. :D