Nie zdążyłam sie przywitać
a wiecie, że to była miłość od pierwszego posta
Dziewczyno! Jeśli facet pamięta kolor Twoich oczu po pierwszej randce to znaczy, że masz za małe cycki.
-A powiedziałbyś do homoseksualisty "ty geju"?
-Nie... nawet bym sie nie odważył "ty w dupę je*any"
pozdro 600;)
Czemu zamknęliście temat Szszpidiego? strona 1 z 2
Seks jest jak smarowanie kromki masłem. Co prawda można użyć do tego karty kredytowej, ale jak się użyje noża, jest o wiele łatwiej.
Królik w garnku
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
wlasnie tez mialam cos kombinowac zeby zalozyc, ale dobrze ze mnie uprzedzilas ;)
znowu bedzie jak nikogo z nas ne bedzie i o
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
tak kur*a!!! walczcie o moje prawa!!! :D sku..ensony odbierają mi prawo do wypowiedzi,pójdę z tym do kochanego przywódcy Kim Dzong Ila(Koreański bojowni o woloność)...on powinien mnie zrozumieć i razem ze mną stanie do boju o prawo do wolności wypowiedzi,do tego aktu desperacji mam zamiar namówić Aleksandra Ł. z Białorusi,on jest też cool tylko nikt nie rozumie że on działa dla dobra narodu by wszystkim żyło się dostatnio...zresztą,byłem w Mongolii,tam poznałem Tytanowego Janusza(zdjęcie moje i jego w profilu) i razem z nim będę walczył by bogaci byli jeszcze bogatsi,a biedni jeszcze biedniejsi!!! taki Robin Hood współczesnych czasów...wspierajcie mnie,a może jak się wzbogacicie to i was okradnę :D