szszszpidi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
szszszpidi
  6 czerwca 2011 (pierwszy post)

...pozdrawiam wszystkich z mojego wczesniejszego postu,tak tak...pamietam was jakby to bylo wczoraj,ruchalismy sie razem,palilismy blanty,dziewczyny odkyrwaly ze mna co to znaczy cum on the face i inne ciekawostki,niektórym musiałem tłumaczyć że lewatywa to nie seks analny,a jeszcze innym że seks z siostrą to nic złego..mam nadzieję że wzieliście sobie moje rady do serca i że żyjecie teraz szczęśliwie w swoich patologincznych związkach gdzie,seks i przemoc idą w parze ze zdradą i zawiścią do sąsiadów że stać ich na codzienne zakupy w biedronce,a was tylko na cotygodniowe,a i tak większość artykułow po prostu kradniecie....ehhh,stare dobre czasy,widzę też że dużo się pozmieniało,nie ma starych mutantów ale są nowi,bardziej błyskotliwi i bardziej liżący odbyty starym forumowiczom ;) od czasu do czasu do was wpadnę,a teraz mykam do piwnicy...ktoś tam na mnie czeka ;)

dinaeel
dinaeel
  6 czerwca 2011

Jakiś koniec świata w najbliższym czasie że trupy powstają już z martwych?

szszszpidi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
szszszpidi
  6 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakiś koniec świata w najbliższym czasie że trupy powstają już z martwych?

...fajnie że się odezwałeś...zapowiada sie ruchanie od pierwszego postu,mr.tajemniczy nieznajomy :D
Patrishia
Patrishia
  6 czerwca 2011
szszszpidi
szszszpidi: ,a teraz mykam do piwnicy...ktoś tam na mnie czeka ;)

Josef, nie żartuj.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.