na początek kawał
Idzie Czerwony Kapturek przez las,
Nagle z krzaków wyskakuje Wilk
-Ha mam cię czerwony kapturku
i pocałuje tam gdzie jeszcze nikt
nigdy nie całował
Na co Czerwony kapturek wzruszając ramionami
odpowiedział wielkiemu szaremu Wilkowi
z ostrymi kłami
-To chyba kur...wa w odbytek
Obojętność
seksoholik
pacman
myszki
poniusł wilk razy kilka poniesili i wilka strona 1 z 2
Seks jest jak smarowanie kromki masłem. Co prawda można użyć do tego karty kredytowej, ale jak się użyje noża, jest o wiele łatwiej.
znam to, jak kapturek na końcu mówi o koszyczku..
średni temat.. ale i tak łap
Dobry dowcip.
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
staare to a za każdym razem inne zakończenie słyszę/czytam
ale to chyba tak zawsze było...:
'pocałuj mnie w dupę...'
ale i tak mnie rozbawiło ;-)
obrazków nie widzę...
Ale to nie Twoja wina ;-)
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
no, zobaczyłem ;-) białe myszki dobre
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
... jak sie ma cos dziac skoro wszystko stare, ma dluga brode, suchar i zupelnie do doopy? pytam sie ja was... nie dziwi fakt, ze sie ekipa wykruszyla... Moim zdaniem nie powinniscie sie gniewac za powtarzane kawaly - w koncu mlodsze roczniki mogly ich nie slyszec a pewnie jest spora grupa ludzi co to dopiero na to forum po raz pierwszy zaglada... troche tolerancji i bedzie dobrze! zycze milego dnia i wszystkiego dobrego! ... BTW! dzis dzien matki - nie zapomnijcie o zyczeniach! mokra szparka i narka ;)
"Gdy kiedys znow zawolam Cie, zawolam Cie z daleka... odpowie mi gasnecy dzien, ze dawno juz nie czekasz...
Gdy w oczach Twych ogniki gwiazd znow bede chcial zobaczyc... przypomni mi przelotny wiatr, ze inny juz w nie patrzyl..."