1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
lista tematów
ASIA LAT 8 strona 3 z 4
zdechla mi dzisiaj rybcia :(
i sie nie zmieniaj
zbyt zadko odwiedzasz to forum ...
no wlasnie...
wroc do nas patrz jakie fajne tematy sa ostatnimi czasy
Ja tu o buziaczku, a Ty o rybce :[
Przykro mi. Co to za rybka była? Znam sie troszkę, miałam akwarium ^^
Czasami mam wątpliwości ;)
Często, tylko nie komentuję..
Ale tu się nic nie dzieje. Będziemy nabijać jak kiedyś?
Wskocz do sedesu, zanurz się po szyję, wszyscyście pomarli, ja jedyny żyję
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
Patrishia: Ja tu o buziaczku, a Ty o rybce :[
Przykro mi. Co to za rybka była? Znam sie troszkę, miałam akwarium ^^
ja mam pierwszy raz akwarium i chyba nie umiem sie zajmowac rybkami albo w zoologicznym z ktorego kupuje to maja chore rybki
kupilam glonojada nastepnego dnia byl sztywny :( teraz kupilam trzy skalary rano zdechl jeden popoludniu kolejny a najmniejszy godzine temu :(
woda jest dobra akwarium odpowiednie jest temperatura dobra i wszystko mam a one zdechly :( lecz w sumie to im sie nie dziwie gdyby mnie facet w sklepie tak chamsko do wora pakowal tez bym zdechla :(
watpilosci powiedz stanowcze NIE
nie masz ochoty udzielac sie ?
nic sie nie dzieje wlasnie przez takich jak TY co tylko wejda zobaczyc co jest grane i ida dalej trzeba jakis temacik wstawic cos napisac :P to zacznie sie cos dziac
mozemy nabijac jak dawniej ;)
spoko
Kalida: ja mam pierwszy raz akwarium i chyba nie umiem sie zajmowac rybkami albo w zoologicznym z ktorego kupuje to maja chore rybki
kupilam glonojada nastepnego dnia byl sztywny :( teraz kupilam trzy skalary rano zdechl jeden popoludniu kolejny a najmniejszy godzine temu :(
woda jest dobra akwarium odpowiednie jest temperatura dobra i wszystko mam a one zdechly :( lecz w sumie to im sie nie dziwie gdyby mnie facet w sklepie tak chamsko do wora pakowal tez bym zdechla :(
Rozwalają mnie Twoje opisy:D
Ja uwielbiam Bojowniki, może dlatego, że to moje pierwsze rybki były, ale samce są piękne :D Tylko można mieć jednego, bo straci ogon a potem życie:P
Zmień sklep.
Ok, więc mówię- NIE! :D
Bo nie widzę, żeby komuś się chciało rozmawiać..
Kalida: nic sie nie dzieje wlasnie przez takich jak TY co tylko wejda zobaczyc co jest grane i ida dalej trzeba jakis temacik wstawic cos napisac :P to zacznie sie cos dziac
mozemy nabijac jak dawniej ;)
spoko
Wiem, przecież sama kiedyś tak pisałam ;)
Miło Ukiego widzieć ostatnio, Tomasz przepadł, Bemu czasami zerknie, a tak z tych starych nawet Kundziorka nie wchodzi
smiejesz sie :c
ale jestes małpiszonica :c
tak zrobie
pierw chcialam trzy czarne molinezje i trzy biale no i glonka
ale musze jechac po nie az 30 km poszlam wiec na latwizne i kupilam w tym sklepie co mam blizej i zdechly wszystkie co tam kupilam :(
kupie sobie zlota rybcie chyba i tyle :c
dzielna dziewczynka
ja zawsze jestem chetna do rozmowy :)
skoro to wiesz to sie stosuj do tego :P
Patrishia: Miło Ukiego widzieć ostatnio, Tomasz przepadł, Bemu czasami zerknie, a tak z tych starych nawet Kundziorka nie wchodzi
no i ja jestem
ale to jest chyba malo zachecajace ... :c