[url=]
Hej ho :P
1.
2.
IRLANDIA: pokonalismy Walie w pilce noznej, Szkocje w rugby, Anglie w krykieta i wkrotce pobijemy Polske w emigrowaniu!
3.
4.
5.
''ktos zjadl moja owsianke'' - powiedzial Tata Mis.
Mama Mis pomyslala, ze zycie stalo sie o wiele bardziej skomplikowane, od kiedy jej maz zachorowal na alzhaimera.
6.
7.
Najbardziej seksowna rzecz w tobie to to, co masz w srodku - powiedzialem do mojej ciezarnej malzonki.
8.
9.
Moj doktor przepisal mi dzis jakas masc na hemoroidy.
Na opakowaniu pisalo ''tylko do zewnetrznego uzycia''
moi sasiedzi nie wygladali na zadowolonych.
10.
11.
12.
Wlasnie zaczelem robic sobie kanapke i pomyslalem ''a wiec jest tez zla strona bycia rozwodnikiem''
13.
14.
15.
16.
Co maja ze soba wspolnego Bagdad i Hiroszima??
Nic, na razie.
17.
18.
Moja pierwsza mysla po obudzeniu sie dzis rano brzmiala ''dzieki bogu, ze nie jestem libanczykiem''
Nie z powodu sytuacji w Libanie, po prostu jestem rasista.
Hej ho :P
1.
2.
IRLANDIA: pokonalismy Walie w pilce noznej, Szkocje w rugby, Anglie w krykieta i wkrotce pobijemy Polske w emigrowaniu!
3.
4.
5.
''ktos zjadl moja owsianke'' - powiedzial Tata Mis.
Mama Mis pomyslala, ze zycie stalo sie o wiele bardziej skomplikowane, od kiedy jej maz zachorowal na alzhaimera.
6.
7.
Najbardziej seksowna rzecz w tobie to to, co masz w srodku - powiedzialem do mojej ciezarnej malzonki.
8.
9.
Moj doktor przepisal mi dzis jakas masc na hemoroidy.
Na opakowaniu pisalo ''tylko do zewnetrznego uzycia''
moi sasiedzi nie wygladali na zadowolonych.
10.
11.
12.
Wlasnie zaczelem robic sobie kanapke i pomyslalem ''a wiec jest tez zla strona bycia rozwodnikiem''
13.
14.
15.
16.
Co maja ze soba wspolnego Bagdad i Hiroszima??
Nic, na razie.
17.
18.
Moja pierwsza mysla po obudzeniu sie dzis rano brzmiala ''dzieki bogu, ze nie jestem libanczykiem''
Nie z powodu sytuacji w Libanie, po prostu jestem rasista.
pozdrawiam, Agus :)