Gogos
Gogos
  25 stycznia 2011 (pierwszy post)

Zarządca pola golfowego miał wieczne problemy z pracownikami, więc w końcu kupił super-mega-cool cztery roboty, sam kevlar i stal nierdzewna - automatyczne koszenie, zbieranie śmieci itd. Właściciel klubu spotkał go miesiąc później i mówi:
- Wie pan, jestem pod wrażeniem - idealny porządek, ani jedna trawka nie odstaje, dołki świetnie utrzymane - rewelacja. Jest tylko jeden problem - niektórzy gracze skarżą się, że słońce się od tych pana robotów odbija i potrafi oślepić podczas uderzenia....
- Nie ma problemu - powiedział zarządca - to akurat jest do rozwiązania w jeden dzień.
Wskoczył w samochód, kupił cztery wiadra czarnej olejnej i machnął roboty na czarno.
Następnego dnia trzy z nich nie stawiły się do pracy, a czwarty obrabował biuro i s*******ił..

Jak możemy nazwać Cygana bez rąk?
- Godnym zaufania.

Do baru przychodzi facet. Za ladą siedzi super laska, na
ścianie menu:
kanapka z serem - 2,30,
kanapka z szynką - 3,00,
obciągnięcie dłonią - 5,00
Mężczyzna patrzy na seksowną sprzedawczynie i pyta:
To ty obciągasz ręką?
- Tak skarbie - mruczy uwodzicielsko laska
- To umyj dobrze łapska i daj mi kanapkę z serem

Bstok161ZT650
Bstok161ZT650
  25 stycznia 2011

ostatni :mrgreen:

reszta znana

MrLadjerek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
MrLadjerek
  25 stycznia 2011

Ostatni także :D
Spóźniłeś się z poprzednimi o pare postów.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  25 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Do baru przychodzi facet. Za ladą siedzi super laska, na ścianie menu: kanapka z serem - 2,30, kanapka z szynką - 3,00, obciągnięcie dłonią - 5,00 Mężczyzna patrzy na seksowną sprzedawczynie i pyta: To ty obciągasz ręką? - Tak skarbie - mruczy uwodzicielsko laska - To umyj dobrze łapska i daj mi kanapkę z serem

To dobre :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

SebaKCA
SebaKCA
  26 stycznia 2011

suchary :)

Ilona
Ilona
  26 stycznia 2011

w zasadzie czytam od góry tematy, wcześniejszych nie widzialam, dawno mnie nie było i tak patrzę na inne posty i jak się 'spóźniłeś' to niedobrze, a że ja mam z Twoim tematem stycznośc jako z pierwszym to 1 jest ok.. : D
a co do ostatniego to stary o! :ninja:

Patrishia
Patrishia
  26 stycznia 2011

No ostatni właśnie:D

Alucard
Alucard
  26 stycznia 2011

Dobre :piwo:

mariolina
mariolina
  26 stycznia 2011

dwa pierwsze wcale mnie nie śmieszą. ostatni może być .;D

nieznam
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 24
nieznam
  3 lutego 2011

Wszystko stare.

:nutki: Wskocz do sedesu, zanurz się po szyję, wszyscyście pomarli, ja jedyny żyję :nutki:
Banofilia - zboczenie przejawiające się rozkoszą u FP/PF podczas banowania użytkowników forum
FiFi19
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.