Witka
Dam coś, bo zamuła straszna :
Jak tam po Andrzejkach?
Tytułem wstępu:
Roztrzęsione ręce, mdłości, rozbicie, bóle - dzisiaj cierpię na kaca. Dobrze, że mam rozumiejącą, kochaną, delikatną dziewczynę. Leżę i jęczę w jej kierunku:
- Co mi postawisz na grobie?
Odpowiedź z drugiego pokoju:
- Kloca...
1.
Największą mądrością życiową jest umiejętność rozpoznania, kogo należy olać, a przed kim się posrać.
==
2.
Hans organizuje olimpiadę w obozie. Wybrał 10 żydów i mówi tak:
- Kto wygra jest wolny.
Nadeszła pierwsza konkurencja 100m przez pole minowe.Przetrwali
Nadeszła druga konkurencja przepłynięcie basenu z kwasem. Przetrwali
I Hans mówi.
- A teraz bopslejem do pieca.
==
3.
Wyłączam mikrofalówkę 1 sek. przed końcem, by czuć się jakbym rozbroił bombę.
==
4.
Jestem ostatnio tak uzależniony od "Zdrap i wygraj", że wczoraj podrapałem sobie boleśnie między pośladkami.
==
5.
Dla czego sołtys Wąchocka zamknął i zlikwidował jedyny w okolicy tartak?
Bo mu pracownicy cały czas córkę rżnęli.
==
6.
- Może ta moja sąsiadka jest ekstra laską, ale to sucz
- a to czemu ?
- zmieniłem jej całą instalację elektryczną, a ona ani razy nie zrobiła mi dziękuję...
==
7.
Jak zawsze... oszczędzam na Ferrari i Iphone a tu nagłe bum! Nie wytrzymuję, kupuję piwko i paluszki.
==
8.
Toruń. Miejski Ratusz. Obok zegara przysiadł gołąb. Umówił się na 12.00 z gołębicą, więc czeka.
Czeka.
Czeka.
Czeka.
Mija 12.00, 13.00, 14.00... a on czeka.
Czeka.
Czeka.
Wybija 15.00 i wreszcie jest.
JEST gołębica.
- Kuuuuurrr rwa, czemu tak późno?! - grucha gołąb. - Przecież z domu do rrrrrrratusza masz pięć minut lotu!
- Kochany, nie denerrrrwuj się. Taka piękna pogoda, postanowiłam przejść się pieszo.
==
Pozdrawiam pijących herbatkę z cytryną
Piona!
Na kaca strona 3 z 4
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
nic
Seks jest jak smarowanie kromki masłem. Co prawda można użyć do tego karty kredytowej, ale jak się użyje noża, jest o wiele łatwiej.
Hej :)
Słuchajcie kobiety ;] ja mam do was taką słodką prośbę ;D
Jakbyście mogły dać temu kolesiowi 1
www.SZKOTEK1994.fotka.pl
Byłaaabym wam megaaaa wdzięczna !
On laski wykorzystuje ...
I jak chcecie to mozecie mu pocisnac .. ;p
Jak go zobaczycie to pewnie z checia ;P
;*****