Pod pomnikiem stoi pijak i sika. Podchodzi do niego policjant i mówi:
-przepraszam, ale niech pan ...ekhm.... go schowa. W tym miejscu nie jest napisane WC.
Pijak schował ,,go'' w spodnie, zaś policjant po krótkim pouczeniu poszedł dalej. Gdy tylko odszedł, pijak zaczął się śmiać. Podeszła do niego starsza pani i się zapytała go co tak go rozbawiło. Pijak odpowiedział:
-hahaha ale go wrobiłem. Schowałem ,,go'', ale nie przestałem.
lista tematów
Pijak pod pomnikiem;)
całkiem cwany pijak ;-)
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
Zamieszczenie tylko jednego obrazka, kawału do treści tematu skutkować będzie zamknięciem tematu.
i co ?
dlaczego ten temat jest nadal otwarty ?
albo stosujcie sie do regulaminu albo go zmiencie
i co ?
dlaczego ten temat jest nadal otwarty ?
albo stosujcie sie do regulaminu albo go zmiencie
Konto usunięte: Pod pomnikiem stoi pijak i sika. Podchodzi do niego policjant i mówi:
-przepraszam, ale niech pan ...ekhm.... go schowa. W tym miejscu nie jest napisane WC.
Pijak schował ,,go'' w spodnie, zaś policjant po krótkim pouczeniu poszedł dalej. Gdy tylko odszedł, pijak zaczął się śmiać. Podeszła do niego starsza pani i się zapytała go co tak go rozbawiło. Pijak odpowiedział:
-hahaha ale go wrobiłem. Schowałem ,,go'', ale nie przestałem.
Na kasecie to mam Marcin Daniec kawały o milicjantach
Gdybym była lekko upojona jakimś dobrym i mocno kopiącym drinkiem, to zapewne bym się donośnie roześmiała, ale biorąc pod uwagę aktualny fakt - to stwierdzam, że średnio wyszło.