Nudno na humorze, wiec mam nadzieje, ze nie obrazicie sie za ciag dalszy demotow?
Na poczatek cos starego, co sobie przypomnialam :D
-Dlaczego Polacy maja wyplate 30-tego?
-Zeby starczylo do pierwszego
"Moja zona chciala nowy LCD, powiedziala jednak zebym nie wydal na niego wiecej niz $100..."
Pozdrawiam
lista tematów
demoty - ciag dalszy strona 1 z 2
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
demot z alkoholem - ładnie zrobione zdjęcie. Prawdziwe takie :-)
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
Dziekuje ci serdecznie za opinie, jednak widzac twoje ociekajace cynizmem posty, twoje zdanie malo sie dla mnie liczy. No bo jak moze liczyc sie opinia osoby, ktora sprawia wrazenie kogos wiecznie ponizanego, zbruzganego przez los i zycie; kogos kto sprawia wrazenie osoby, ktora "MUSI" odbic sobie ciezar zycia chociaz wirtualnie...
Mimo to, doceniam, ze zechcialas napisac posta w moim temacie :)
How I met your mother
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
hahaha usiadłabym gdyby nie fakt że siedze
massacre: kogos kto sprawia wrazenie osoby, ktora "MUSI" odbic sobie ciezar zycia chociaz wirtualnie...
oczywiście żyj sobie z tą świadomością. ;]
ale cóż. Pomimo tego że nie masz kompletnie racji, twoje tematy są żałosną imitacją humoru raczej ludzie sie liczą z moją opinią ponieważ ja w przeciwieństwie do ciebie nie oceniam tematu "znam osobe -temat super"
Gdzieś mam twoje zdanie co myślisz an temat mojego życia, co nie ma oczywiście zadnego związku z oceną moja innych.
Amen ;]