lista tematów
taki sobie temat strona 1 z 3
4 najdziwniejsze japońskie zabawki
Lalka do golenia
"Kaba Kick", czyli Rosyjska Ruletka
Japońska lalka ciężarna
Pudełko do grzebania "Poking Box"
Rozrabiające króliki
Przyczyny wypadków mogą być bardzo różne. - Zacząłem zwalniać,
ale ruch był bardziej stacjonarny niż myślałem - wyjaśniał jeden z klientów.
Poniżej dziwne teksty z wniosków,
wyjaśnień i podań wystosowanych do brytyjskich i amerykańskich firm ubezpieczeniowych.
“Samochód odjechał i natknął się na naszego klienta,
który wyleciał w powietrze, a jego głowa przebiła przednią szybę, a następnie odturlała się ładnych parę metrów.
Później samochód przyspieszył i naszemu klientowi,
który w cudowny sposób oprzytomniał, udało się przejść przez jezdnię”
“Zatrzymałem się na poboczu, bo spod maski wydobywał się dym. Zorientowałem się, że samochód się pali,
więc wyciągnąłem mojego psa i zacząłem gasić go kocem”
“Kiedy wracałem, trafiłem do nie swojego domu i wjechałem w drzewo, którego nie posiadam”
Formularz klienta, który przejechał krowę
Pytanie: Jakie dał(a) Pan(i) ostrzeżenie? Odpowiedź: Zatrąbiłem.
Pytanie: Jakie ostrzeżenia dała druga strona? Odpowiedź: Zamuczała.
Myślałem, że szyba jest opuszczona. Przekonałem się, że jest inaczej, kiedy wsadziłem w nią głowę ”
“Mój samochód był zaparkowany zgodnie z prawem. I wtedy uderzył w auto stojące z tyłu”
“Byłem przekonany, że temu staruszkowi nie uda się przebiec na drugą stronę, kiedy w niego uderzyłem.”
“Zmieniłem pasy, spojrzałem na moją teściową, no i przejechałem przez barierki”
“Samochód przede mną uderzył w pieszego, ale on się podniósł i ja uderzyłem w niego drugi raz”
“Powiedziałem policji, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjąłem kapelusz, zauważyłem, że mam pękniętą czaszkę”
"Byłem przekonany, że temu staruszkowi nie uda się przebiec na drugą stronę, kiedy w niego uderzyłem."
:mrgreen:
Kalida: “Mój samochód był zaparkowany zgodnie z prawem. I wtedy uderzył w auto stojące z tyłu”
“Byłem przekonany, że temu staruszkowi nie uda się przebiec na drugą stronę, kiedy w niego uderzyłem.”
“Zmieniłem pasy, spojrzałem na moją teściową, no i przejechałem przez barierki”
“Samochód przede mną uderzył w pieszego, ale on się podniósł i ja uderzyłem w niego drugi raz”
“Powiedziałem policji, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjąłem kapelusz, zauważyłem, że mam pękniętą czaszkę”
Te teksty opowiadaj Andrzej Grabowski popularny Ferdek jak byłem na nocy kabaretowej w Dolinie Charlotty tydzień temu
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
no naprawde tak bylo
ale niech ma ... niech sie facecina cieszy
sledzisz mnie znowu ?
taa fsyska skora piecze :(
bo zamiast sie posmarowac jakims czyms ochronnym to ja polecialam do wody jak jakis dzik
a jak wychodzilam na piach zajarac faje to czulam jak mnie od slonca piecze
wracalam do wody i juz nie pieklo a teraz mam