Zaczynajmy !!!
1)
To teraz opowiem kawał o żydzie tylko boje się że go spalę :D
2)
jak rozróżnić dużego żyda od małego ???
- dużemu będą wystawać nogi z pieca
3)
Z amazonki chce wydostać się chech i polak ale maja za zadanie zerwac po 100 owocow z tropikalnego lasu no to polak widzi wisnie zrywa 100 i idzie aby wyjsc z amazonki ale dostaje jeszcze jedno zadanie zeby włozył te owoce w dupe i nie moze sie uśmiechnąć przy tym :D no to polak wkłada juz ma kończyć i nagle wybucha śmiechem więc na to Wódz się pyta co ci Polak jest tak dobrze ci szło - na to polak no tak ale jak zobaczyłem czecha z Arbuzami .....
lista tematów
Moje własne kawały :)
Konto usunięte: 3)
Z amazonki chce wydostać się chech i polak ale maja za zadanie zerwac po 100 owocow z tropikalnego lasu no to polak widzi wisnie zrywa 100 i idzie aby wyjsc z amazonki ale dostaje jeszcze jedno zadanie zeby włozył te owoce w dupe i nie moze sie uśmiechnąć przy tym :D no to polak wkłada juz ma kończyć i nagle wybucha śmiechem więc na to Wódz się pyta co ci Polak jest tak dobrze ci szło - na to polak no tak ale jak zobaczyłem czecha z Arbuzami .....
No nie wiem czy jest on twojego autorstwa... słyszałam go już w 10 różnych wersjach...
Szału nie zrobiłeś.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
To i ja napisze ale chyba spale prosze o wyrozumialosc bo to slyszxalem kiedys i obilo mi sie o uszy ;D
Rafal spotyka przyjaciela i pyta/..
- Siemka dostałeś mój list?
- Ten, w którym przypominasz mi żebym Ci oddał 800 zł?
- Właśnie ten!
- Nie, jeszcze nie dostałem..
;)