xxKrYsHnAxx
xxKrYsHnAxx
  17 czerwca 2010 (pierwszy post)

Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
- "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet.
- "To nie jest twoja sypialnia.
- Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał.
- "Że co ??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody!
- Chcę natychmiastwrócić na Ziemię!"
- "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomysłał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
- "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.
- "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut
- "Jak ci się podoba bycie kurą?"
- "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje"
- "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut
- "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz"
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi.
- "Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony :
- "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!"

pawell013
pawell013
  17 czerwca 2010

hehe dobry kawał xD

Cegielka02
Cegielka02
  17 czerwca 2010

dobre dobre xD

Kalida
Kalida
  17 czerwca 2010

stare

zapoznaj sie z regulaminem :and:

Bstok161ZT650
Bstok161ZT650
  17 czerwca 2010

stary gniot :piwo:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  17 czerwca 2010

Nie zakładamy tematu dla jednego kawału/obrazka:]
Nutmod:ziober2:
:crylol:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

DJMiksuj
wpis jest ukryty
Patrishia
Patrishia
  17 czerwca 2010

Lubie ten dowcip, ale to nie zmienia faktu, iż czytany dziesiąty raz traci na uroku.
Mimo to pozdrawiam i próbuj dalej ;)

bartek922510
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 17
bartek922510
  17 czerwca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: xxKrYsHnAxx

ładna z Ciebie kobieta:)
ale dowcip stary;/
Robienie dobrych tematów, jest jak wygrywanie-nigdy się nie nudzi
bially88
bially88
  19 czerwca 2010

Szacunek świetny kawał , pierwszy raz go czytam :)

AgaOlaMala
AgaOlaMala
  20 czerwca 2010

dobre :) uśmiałam się xD

whitecat2
whitecat2
  23 czerwca 2010

A mnie sie podobał
Nie kazdy od razu zna wszystkie kawały.A tu widze wiąz krytykowanie...Szczególnie kalida.
Sami cos ciekawego wstawcie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.