- Jasiu choć napijesz się ze mną wódeczki.
- Ależ tato!
- No co, ja ci pomogłem odrobić lekcje...
- Kochasz mnie?
- Nie...
- To złaź!
- Kocham cię
- Skąd wiesz?
- Bo mi stoi
Trzech gości po wypadku samochodowym spotkało się u bram niebios. Jakoś smętnie po sobie popatrzyli i jeden z nich zaczął rozmowę:
-Zapomnijmy o tym wypadku, bo teraz już nie mamy na to wpływu. Powiedzcie może, co chcielibyście, aby ludzie o was mówili...?
Na co pierwszy - Ja bym chciał, żeby mnie zapamiętali jako wspaniałego ojca i męża, oraz zaradnego lekarza, w końcu wymyśliłem lek blokujący hiv. A ty?
-A ja bym chciał, żeby o mnie mówiono jak o wielkim człowieku, żeby pamiętali jak się zasłużyłem dla naszego kraju jako polityk.
Po czym patrzą na trzeciego i pytają go "a ty?"
-A ja bym chciał żeby ktoś z nich powiedział "czekajcie, wyczuwam puls, on się rusza!"
Czy wiecie dlaczego jest tak malo homoseksualistów wśród ludzi z wyksztalceniem technicznym?
* Ponieważ oni wiedzą, że tłok powinien poruszać się w cylindrze, a nie w rurze wydechowej.
Jak sprawdzić czy jesteś pedałem?
Metoda jest prosta - zrobić laske koledze
jak ci bryknie - jesteś pedałem
jak nie bryknie - nie jesteś
- Po ile rosół?
- Wołowy 5, drobiowy 25 zł.
- Dlaczego tak drogo?
- Tanio z kury nie sprzedam.
lista tematów
haldujudu.... ale dlaczego zlamany ? +18
dużo jest starych, ale ze dwa są młode ;) Choć i tak już przeze mnie znane ;p
persona non grata ;-) AwesomenessWhen I get sad, I stop being sad and i get being awesome instead. True story.Barney Stinson
Konto usunięte: - Jasiu choć napijesz się ze mną wódeczki.
- Ależ tato!
- No co, ja ci pomogłem odrobić lekcje...
Konto usunięte: Czy wiecie dlaczego jest tak malo homoseksualistów wśród ludzi z wyksztalceniem technicznym?* Ponieważ oni wiedzą, że tłok powinien poruszać się w cylindrze, a nie w rurze wydechowej.